Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Σοκ στη Γερμανία: Οι ρωσικές μπότες έτοιμες να λιώσουν τον Β.Σόιμπλε και την παρέα του – Η Μόσχα επανασύστησε την …

Σοκ στη Γερμανία: Οι ρωσικές μπότες έτοιμες να λιώσουν τον Β.Σόιμπλε και την παρέα του – Η Μόσχα επανασύστησε την …


…150η μεραρχία «Ίντριτσα-Βερολίνο» του περίφημου Στρατάρχη Ζούκωφ! (βίντεο)

Τεράστιο ΣΟΚ σε Βερολίνο και ΝΑΤΟ: Εορτάζοντας την επέτειο της γεννήσεως του Στρατάρχη της νίκης στο Βερολίνο, του περιβόητου Γκεόρκι Ζούκωφ, το ρωσικό επιτελείο επανασύστησε αιφνιδιαστικά την 150η μηχανοκίνητη μεραρχία πεζικού με σκοπό την προστασία των ρωσικών συνόρων στο νότο της χώρας!


Tαυτόχρονα, η Μόσχα επανασύστησε και την θρυλική 90ή Τεθωρακισμένη μεραρχία με το πρώτο βίντεο να δίνεται στην δημοσιότητα από το Γενικό Επιτελείο του ρωσικού Στρατού! Η 90η Μεραρχία ήταν η μονάδα που μπήκε στην Πράγα και κατέστειλε την επανάσταση τον Αύγουστο του 1968.

Πρόκειται όμως για την μεραρχία που εισήλθε μαζί με άλλες «μπαρουτοκαπνισμένες» σοβιετικές δυνάμεις στο ναζιστικό Βερολίνο το Μάιο του 1945, «καρφώνοντας» την σοβιετική σημαία στο Ράιχσταγκ, αφού πρώτα ισοπέδωσε τις επίλεκτες δυνάμεις των Γερμανών ες ες και την μεραρχία «Καρλομάγνος» με τους Ευρωπαίους ναζιστές .

Η «σημασία» ιδρύσεως μετά από 70 και πλέον χρόνια, μιας ρωσικής επίλεκτης μεραρχίας με αυτό το όνομα προκάλεσε «κύματα ανησυχίας» στο Βερολίνο και τα στα αυτοκρατορικά σχέδια του να ηγηθεί ενός ευρωπαϊκού στρατού πλην Βρετανών εναντίον της υποτιθέμενης ρωσικής επιθετικότητας.

Ένας άλλος παράγοντας που έχει προκαλέσει συναγερμό στο ακτύπητος «δίδυμο» Σόιμπλε -Μέρκελ, είναι σαφέστατα η παρουσία πανίσχυρων ρωσικών πυραυλικών συστημάτων στο Καλίνινγκραντ…τόσο κοντά στα γερμανικά σύνορα.

Οι πραγματικές προθέσεις του Ρώσου ηγέτη Β.Πούτιν έναντι της Γερμανίας, αποτελούν κομμάτι της παρουσίας του ως επικεφαλή της KGB στην Α.Γερμανία, και της βαθιάς γνώσης του για τις προθέσεις του Βερολίνου στην Ευρώπη.

«Σημειώνω ότι χθες η 150η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού ξεκίνησε να εκτελεί καθήκοντα της για την προστασία των συνόρων στα νότια της χώρας», δήλωσε λιτά ο Σεργκέι Σοιγκού σε μια συνεδρίαση με ανωτάτους αξιωματικούς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η βάση της μεραρχίας αυτής χτίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, και πρόκειται κτίρια νέας σύγχρονης τεχνολογίας .

Την 1η Δεκεμβρίου αποφασίστηκε επίσης από το ρωσικό γενικό επιτελείο, η δημιουργία τεσσάρων νέων σχηματισμών επίπεδου μεραρχίας .

Τρεις μηχανοκίνητες μεραρχίες σχηματίστηκαν στη δυτική στρατηγική κατεύθυνση (δύο ως μέρος της Δυτικής Στρατιωτικής Περιοχής και μία ως μέρος της νότιας στρατιωτικής περιφέρειας), καθώς και μιας τεθωρακισμένης στην Κεντρική Στρατιωτική Περιοχή.



Όσο για τον Ρώσο στρατάρχη της «νίκης», πρόκειται για τον Γκεόργκι Κονσταντίνοβιτς Ζούκοφ (Гергий Константи́нович Жу́ков, (1 Δεκεμβρίου 1896 – 18 Ιουνίου 1974) ο οποίος ήταν ο μόνος που αντιτάχθηκε ακόμη και στον Στάλιν σε μια κρίσιμη καμπή των επιχειρήσεων.

Είναι γνωστός παγκοσμίως ως ο στρατιωτικός ηγέτης της σοβιετικής αντεπίθεσης κατά των Γερμανών στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, η οποία ολοκληρώθηκε με την κατάληψη του Βερολίνου και την αυτοκτονία του Αδόλφου Χίτλερ το 1945.

pentapostagma.gr







ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου