Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

H παρέμβαση βόμβα του δικηγόρου του Νίκου Μιχαλολιάκου που άφησε όλους Άφωνους!

H παρέμβαση βόμβα του δικηγόρου του Νίκου Μιχαλολιάκου που άφησε όλους Άφωνους!


Για «άμεση

παρέμβαση» έκανε λόγο ο συνήγορος του Νίκου Μιχαλολιάκου , Τάκης Μιχαλόλιας κατά τη διάρκεια της δίκης για την υποθεση της Χρυσής Αυγής, αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε η μητέρα του Παύλου Φύσσα , Μάγδα , με τον πρόεδρο του Βουλής.

«Σεβόμενοι το αίτημα και την αγωνία του δικαστηρίου για επιτάχυνση της διαδικασίας ,πρέπει να πω ότι γίναμε κοινωνοί κάποιων περίεργων επαφών . Θεωρούμε ότι είναι άμεση παρέμβαση . Εγώ θα εκφράσω μια ευχή . Να διασφαλιστεί η ηρεμία της άσκησης των δικών μας καθηκόντων» είπε ο κ. Μιχαλόλιας απευθυνόμενος στο δικαστήριο .

Λίγο νωρίτερα , η πρόεδρος του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη ανακοίνωσε τη μεταφορά της δίκης στην αίθουσα τελετών του Εφετείου , από τις 27 Ιουνίου με στόχο την επιτάχυνση της διαδικασίας. Η πρόεδρος έδωσε περισσότερες ημερομηνίες μοιράζοντας τις συνεδριάσεις μεταξύ του Εφετείου και του Κορυδαλλού.

Στη συνέχεια ακολούθηςε η κατάθεση του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ

Ανδρέα Μπιαγκή η οποία είχε διακοπεί τον περασμένο Ιανουάριο λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ο πατέρας του Παύλου Φύσσα , Παναγιώτης αντέδρασε στο άκουσμα του ονόματος του Γιώργου Ρουπακία ο οποίος δεν ήταν και σήμερα στο διακστήρια . «Αυτός τρώει τα αυγά που του έφτιαξε η γυναικούλα του , γι αυτό δεν έχει έρθει» φώναξε για να ακούσει την πρόεδρο να του λεει : «Να μην ακουστείται άλλη φορά παρακαλώ».


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου