Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Βαλτική.Σφοδρή αερομαχία ανοιχτά του Καλλίνιγραντ.

Βαλτική.Σφοδρή αερομαχία ανοιχτά του Καλλίνιγραντ.


Θρασύτατη εκ νέου πρόκληση των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας στην Βαλτική,εχθές το πρωί.

Όπως έγινε πριν λίγο γνωστό,από ερασιτέχνες που παρακολουθούν την εναέρια κίνηση στην Βόρεια Ευρώπη,αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος RC-135,με τον αριθμό στο κάθετο σταθερό 64-14844 και το διακριτικό πτήσης,ELGIN33, το οποίο απογειώθηκε από την αγγλική βάση «Mildenhall»,κινήθηκε σε επιθετική πορεία αναγνώρισης κατά του ρωσικού Καλλίνιγκραντ,χωρίς να ανταποκρίνεται σε καμία κλήση των Ρώσων ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Οι πληροφορίες που έχουμε,λένε πως το αμερικανικό αεροσκάφος,αναχαιτίστηκε με πολύ άσχημο τρόπο από 4 ρωσικά πάνοπλα su-27,κυριολεκτικά ένα βήμα πριν καταρριφθεί.

Οι Αμερικανοί,σύμφωνα με πληροφορίες,ψάχνουν να βρουν τους χώρους διασποράς των ρωσικών Iskader με πυρηνική γόμωση,καθώς και τις θέσεις βολής των ρωσικών s-400,οι οποίοι μεταφέρθηκαν ως πρόσθετες πυροβολαρχίες στην περιοχή,μετά την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στις 9 Μαίου.Λεπτομέρεις του πολύ σημαντικού αυτού περιστατικού,θα μάθουμε τις επόμενες μέρες.

Το περιστατικό έγινε γνωστό γιατί το αμερικανικό αεροσκάφος είχε ανοιχτό τον αναμεταδότη του,αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό να γλυτώσει το ξύλο της αρκούδας στον αέρα.

Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι,από την Βόρειο παγωμένη θάλασσα μέχρι την Μεσόγειο,με τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους να προετοιμάζουν,μείζονα αντιρωσική πρόκληση με απρόβλπτες διαστάσεις.

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες. αναγνωριστικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ RC-135W, την Παρασκευή, 13 Μαΐου θα γίνει η επόμενη πτήση στα ανοικτά των ακτών της περιοχής του Καλίνινγκραντ.



ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου