Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Πρώτο κλιπ για τη νέα ταινία του Παπακαλιάτη «Ένας Άλλος Κόσμος»

Πρώτο κλιπ για τη νέα ταινία του Παπακαλιάτη «Ένας Άλλος Κόσμος»

Λίγους μόνο μήνες πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες, η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τρία χρόνια μετά το ντεμπούτο του με το «Αν», ανοίγει τα χαρτιά της και αποκαλύπτει μετά το πρώτο της τρέιλερ, και το πρώτο κλιπ με την Μαρία Καβογιάννη και τον Τζέι Κέι Σίμονς.

«Ένας Άλλος Κόσμος».

Αυτός θα είναι ο τίτλος της νέας ερωτικής ιστορίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Απλωμένη σε 3 κεφάλαια, «πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα», όπως υπογραμμίζει ο ίδιος ο δημιουργός.

Οι τρεις ιστορίες ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες σε μια Αθήνα που βράζει, ανακατεύοντας ζητήματα όπως το μεταναστευτικό και το εργασιακό, αλλά κυρίως τον έρωτα, μέσα από την οπτική τριών γενεών που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα.
Η ταινία που ολοκλήρωσε το μοντάζ της, έχει τίτλο και πρωταγωνιστή με Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ, αφού ο Τζ. Κ. Σίμονς του «Whiplash» του Νταμιέν Σαζέλ πρωταγωνιστεί σε μια εκ των τριών ιστοριών μαζί με την Μαρία Καβογιάννη, απ' όπου και το πρώτο κλιπ της ταινίας.

Μία σύγχρονη ερωτική τριλογία σε μία Ελλάδα που αλλάζει μπορεί κανείς να περιγράψει το νεο αυτό κεφάλαιο στη φιλμογραφία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που και εδώ υπογράφει τόσο το σενάριο, όσο και τη σκηνοθεσία, με ένα καστ σημαντικών Ελλήνων, Ευρωπαίων, Αμερικανών και Ασιατών ηθοποιών, όπως η γερμανίδα Άντρεα Οσβάρτ, η Μαρία Καβογιάννη, ο Μηνάς Χατζησάββας, ο Ταουφίκ Μπαρόν,η Νίκη Βακάλη και ο Τζ. Κ. Σίμονς.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2015, ενώ στο εξωτερικό θα ταξιδέψει με τον τίτλο «Worlds apart».

 

ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου