Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Έτσι εφαρμόζεται το δόγμα του σοκ στην Ελλάδα – Έπεται η κατάρρευση της Εθνικής Άμυνας


Η σαλαμοποίηση και ταυτόχρονα φτωχοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας, με την εφαρμογή του δόγματος του σοκ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Τον χορό άνοιξε το κλείσιμο, της άνω των σαράντα χρόνων αμαρτωλής ΕΡΤ, ενός οργανισμού καθρέφτη του φαύλου και αμαρτωλού μεταπολιτευτικού καθεστώτος φιλελεύθερων και μπολσεβίκων. Είναι οι ίδιοι άθλιοι οι οποίοι σήμερα κλαίνε ,εντελώς  υποκριτικά βέβαια, για το κλείσιμο της, αυτοί που έκαναν τις κομματικές προσλήψεις, τις σπατάλες και  διαμόρφωναν την εκπομπή των προγραμμάτων σε επίπεδο σοβιετίας του 50 και πάνω απ’ όλα  εντελώς  ανθελληνικά.

Το δυσάρεστο είναι ότι ανάμεσα στους υπαλλήλους της ΕΡΤ που χάνουν τη δουλειά τους υπάρχουν εργαζόμενοι και οικογενειάρχες, οι οποίοι έβγαζαν τίμια το μεροκάματο, δούλευαν πραγματικά το ωράριο τους, όχι σαν τα πάρα πολλά πολύχρωμα κομματόσκυλα-κοπρόσκυλα που δεν ξέρανε ούτε που πέφτουν τα στούντιο της κρατικής τηλεόρασης. Υπάρχουν και άλλες παρενέργειες οι οποίες δημιουργούνται από το κλείσιμο της  ΕΡΤ και άπτονται θεμάτων Εθνικής ασφαλείας. Οι πομποί της κρατικής τηλεόρασης είναι ενταγμένοι σε επιχειρησιακά σχέδια των Ενόπλων Δυνάμεων και προπαντός σε καιρό κρίσης. Επίσης, στο Αιγαίο και τη Δυτική Θράκη τα τουρκικά κανάλια θα γίνουν μονοπώλιο μιας και οι αναμεταδότες θα πάψουν να αναπαράγουν σήμα ακόμη και για τα ιδιωτικά κανάλια. Να υποθέσουμε ότι έχουν γνώση αυτοί που αποφάσισαν το κατέβασμα των διακοπτών αυτές τις παραμέτρους; Από εντολοδόχους και υποτελείς του διεθνούς σιωνισμού δεν περιμένουμε Εθνική συνείδηση και υπευθυνότητα.

Επόμενο έγκλημα του τρικομματικού κυβερνητικού μορφώματος είναι το κλείσιμο των αμυντικών βιομηχανιών,  εκτελώντας πιστά τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων και στη κυριολεξία το επόμενο προσεχές διάστημα δεν θα μπορούμε να κατασκευάσουμε ούτε σφαίρες για τα όπλα των Ελλήνων στρατιωτών και θα πρέπει να τις εισάγουμε.

Φαίνεται ότι δεν υπάρχει πουθενά κόκκινη γραμμή για τους Εθνικούς μειοδότες. Η τρόικα έχει διαμηνύσει προ καιρού  για υπερβολικό αριθμό ενστόλων σε Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας. Δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών, αλλά τα γεγονότα εξελίσσονται ραγδαία και σίγουρα τα πάντα έχουν συμφωνηθεί και εκτελούνται.

ΠΗΓΗ


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου