Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΕΛΛΗΝΕΣ είστε ΕΤΟΙΜΟΙ! Μια νέα εποχή ξημερώνει σε ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ…

ΕΛΛΗΝΕΣ είστε ΕΤΟΙΜΟΙ! Μια νέα εποχή ξημερώνει σε ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ…


Σε λίγες μέρες θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα στην Τουρκία και όλο ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα καθώς ήδη έχει ξεκινήσει ένας «πόλεμος» ανάμεσα στον Ρ.Τ. Ερντογάν και την Ευρώπη, με αφορμή την απαγόρευση των προεκλογικών συγκεντρώσεων και τον συνεχή χαρακτηρισμό «ναζιστική» που αποδίδει ο τούρκος πρόεδρος στην ήπειρο.

Ειδικά για την Ελλάδα η έκβαση του δημοψηφίσματος θεωρείται ζωτικής σημασίας, αφού ανεξαρτήτου αποτελέσματος η χώρα μας θα βιώσει τις συνέπειες.

Υπάρχουν φόβοι ότι η επικίνδυνη επεκτατική ρητορική που ασκεί ο τούρκος πρόεδρος θα πάρει «σάρκα και οστά», αφού, αν βγει το «ναι» και λάβει διευρυμένες αρμοδιότητες, για να αποδείξει ότι είναι πραγματικός ηγέτης θα βάλει μπρος το σχέδιο για αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, η οποία βασιζόταν και ζούσε μέσα από πολέμους. Εύκολος στόχος η Ελλάδα.

Αν βγει το «όχι», τότε ο Ερντογάν θα θέλει να «πάρει το αίμα του πίσω» και θα ξεσπάσει την οργή του πάνω σε αυτό που ξέρει να κάνει: να διοργανώνει πολεμικές επιχειρήσεις. Εύκολος στόχος-ξανά-η Ελλάδα.

Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Τη Δευτέρα του Πάσχα- αφού Κυριακή του Πάσχα θα διεξαχθεί το κρίσιμο δημοψήφισμα- θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν «νέο» γείτονα.


ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου