Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΣΥΡΙΑ: Η μάσκα πέφτει - Η αλήθεια έρχεται στο φως

ΣΥΡΙΑ: Η μάσκα πέφτει - Η αλήθεια έρχεται στο φως


Από: Vandita μέσω anonhq.com

Τα Ηνωμένα Έθνη, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Δύση γενικότερα, και η κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, ιδίως, έχουν μικρό ενδιαφέρον να ακούσω τι Δρ Μπασάρ αλ-Ιμπραήμ Αλ-Τζαφαρί, πρέσβης της Συρίας στον ΟΗΕ, έχει να πει. Στην πραγματικότητα, εργάζεται δραστήρια για να τον φιμώσουν ή να διαστρεβλώνονται τα λόγια του με την προφανή πρόθεση της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και την παράταση της μεσολάβησης πόλεμο κατά της Συρίας.

Πρόσφατα, όταν ο Schiller Ινστιτούτο φιλοξένησε ένα συνέδριο στο κέντρο του Μανχάταν, την παραμονή των δύο 15ης επετείου της 9/11 επιθέσεις και τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας στον ΟΗΕ τόλμησε να φωνάζουν Σαουδική Αραβία, την Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες για το ρόλο τους στη χρηματοδότηση και την κατάρτιση των τρομοκρατών στη Συρία. 


Επίσης, τόλμησε να τους φωνάζουν, καθώς και τα Ηνωμένα Έθνη, για να χρησιμοποιηθεί ως όχημα για τη Δύση να δικαιολογήσει την παράνομη αεροπορικές επιδρομές τους και στρατιωτική επέμβαση στη Συρία. Ούτε εξαιρετική ομιλία του, ούτε εκπληκτική αποκαλύψεις του βρήκε καμία αναφορά πουθενά .

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ψέματα και αλήθειες ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θέλουν να ξέρετε για - της σύνδεσης με το Ισλαμικό Κράτος και τη συνεχή της προσπάθεια να δυσφημίσουν τη φήμη της Συρίας - είναι επιτακτική ανάγκη να πρέσβης αλ-Ιμπραήμ Αλ-Τζαφαρί ακούγεται δυνατά και καθαρά. Παρακολουθήστε τον εκθέσει τα Δυτικά ψέματα και να το μοιραστείτε αν νομίζετε ότι μπορεί να σούφρα μερικά φτερά και να έχει αντίκτυπο ...





Σε περίπτωση που το βίντεο έχει αποκλειστεί για προφανείς λόγους, εδώ είναι μερικές από τις εξωφρενικές αξιώσεις γίνονται από την Αλ-Ιμπραήμ Αλ-Τζαφαρί σε 50 λεπτά με το αυτοκίνητο μακριά διεύθυνση του ...

9/11 ΚΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΉ ΣΤΟ ΙΡΆΚ

15 από τους 19 τρομοκράτες που έκαναν τις 9/11 επιθέσεις, ήταν Σαουδάραβες. Δεν Σύριοι ήταν? δεν Ιρακινοί ήταν? δεν ήταν Αλγερινοί. Ήταν Σαουδάραβες.

Οι περισσότεροι από εμάς σε αυτόν τον κόσμο πιστεύεται ότι μετά από αυτή την μαύρη μέρα της 9/11, ότι θα υπάρξει μια ενωμένη διεθνή στάση κατά της τρομοκρατίας. Ήμασταν όλοι αισιόδοξοι εκείνη τη στιγμή, αν θυμάστε, ότι τελικά, θα πάρει μαζί για να πολεμήσουν τους τρομοκράτες. Και ότι όλα τα έθνη θα αγωνιστούμε μαζί ενάντια στους τρομοκράτες, τους υποστηρικτές τους, χρηματοδότες τους, και εμπνευσμένων ηγετών τους. Δυστυχώς, αυτό που συνέβη στη συνέχεια ήταν η εισβολή στο Ιράκ.

Έτσι, αν οι Σαουδάραβες επίθεση στη Νέα Υόρκη, το Twin Towers, γιατί να πάει μετά από το Ιράκ, αν ο κύριος λόγος ήταν για να εκδικηθεί αυτό που συνέβη στο 9/11 - και όλοι γνωρίζουμε και όλοι ξέραμε εκείνη τη στιγμή, ότι ήταν μια Σαουδική συνωμοσία . Τότε γιατί επιτεθούν στο Ιράκ; 

Το Ιράκ είναι μια κοσμική χώρα, όπως η Συρία. Συρία, το Ιράκ και η Αλγερία είναι οι μόνες τρεις κοσμικές κυβερνήσεις στον αραβικό κόσμο! Ιράκ είναι έξω από την εικόνα τώρα? Το Ιράκ έχει γίνει ένα κομβικό σημείο της διεθνούς τρομοκρατίας, μετά την εξάπλωση του Τζορτζ Μπους ελευθερίας εκεί.

Αλγερία ξέρετε. Αλγερία δοκιμάστηκε μπροστά μας, στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Έστειλαν τους μια πρώιμη αραβική άνοιξη, αλλά νικήθηκε - δόξα τω Θεώ! Έτσι, μόνο η Συρία παραμένει.


9/11 ΚΑΙ Ο ΠΌΛΕΜΟΣ ΜΕΣΟΛΆΒΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΊΑ

Αυτή η άνευ προηγουμένου βάρβαρος πόλεμος αντανακλά την πικρή γεγονός ότι η τρομοκρατία εξακολουθεί να είναι προνομιακή με ασφαλή καταφύγια, τους πόρους χρήματα, κάποιο γνωστό υποστήριξη της κυβέρνησης, και την αύξηση των τρομοκρατικών ιδεολογιών και καταφύγια σε όλο τον κόσμο. Ο λαός της Συρίας υποφέρει, μέχρι αυτή τη στιγμή, από την τρομοκρατία που υποστηρίζεται από τα καθεστώτα των γνωστών χώρες, όπως το Κατάρ, την Τουρκία, τη Γαλλία, και την οικογένεια Ουαχάμπι της Σαουδικής Αραβίας.

Αυτή η τρομοκρατική πόλεμο εναντίον της Συρίας συνοδεύεται από πολιτικές των δυτικών κρατών - υπό την καθοδήγηση της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας - με βάση παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και το Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, προσβάλλοντας την κυριαρχία της χώρας, και δρα ενάντια στην θέληση και τα συμφέροντα των ο λαός της Συρίας.

9/11 ΚΑΙ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑΣ

Δυστυχώς, ορισμένες κυβερνήσεις υπολογισμό αυτό, ξέρετε, έχουμε αυτή σκουπίδια στις κοινωνίες μας. Ας τα εξάγουν στη Συρία. Ας απαλλαγούμε από αυτά τα σκουπίδια από την αποστολή τους στη Συρία και το Ιράκ, όπου θα σκοτώσουν Σύριοι, και, κατά πάσα πιθανότητα, θα μπορούσαν να σκοτωθεί από τους Σύρους, επίσης. Αλλά τελικά, θα απαλλαγούμε από αυτά, επειδή είναι ένα βάρος για τις κοινωνίες μας.

Πάρα πολλοί άνθρωποι, πάρα πολλοί πρεσβευτές στα Ηνωμένα Έθνη, έρχονται και μου λένε, «Ξέρεις, Μπασάρ, έχετε δίκιο. Η κυβέρνησή σας είναι σωστή. Ξέρουμε την αλήθεια, αλλά δεν μπορούμε να το πούμε. Μπορείτε να - Ο Θεός να σας ευλογεί - αλλά δεν μπορούμε να το πούμε «Έτσι, η μάσκα έχει πέσει.. 

Η αλήθεια είναι εκεί. 

Αν σκάψει λίγο, θα βρείτε σκάνδαλα που λαμβάνουν χώρα στα Ηνωμένα Έθνη - σκάνδαλα. Δεν είναι ένα μέρος για να διατηρήσουν την ειρήνη και την ασφάλεια? αυτό είναι ένα μέρος για να κατεδαφίσει την ειρήνη και την ασφάλεια, να αποσταθεροποιήσουν τις κοινωνίες. Είναι πολύ εύκολο, πολύ εύκολο στα Ηνωμένα Έθνη, για να καταστρέψουν τη χώρα.



ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου