Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Η Ξεφτίλα Της Ελληνικής Πολιτείας

Η Ξεφτίλα Της Ελληνικής Πολιτείας


Η Ελληνική Συγκυβέρνηση "προμοτάρει" τους αλλοδαπούς λαθρέμπορους καπνικών διότι θέλει με αυτόν τον τρόπο να φουντώσει την παραοικονομία και την ρευσότητα στο Ethnic Market σε βάρος των νόμιμων φορολογουμένων Λιανεμπόρων Καπνικών σαμποτάροντας ταυτόχρονα τα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου.

Είναι Εθνικοί Προδότες με όλη την σημασία των λέξεων!!!

Μπορεί το λαθρεμπόριο τσιγάρων να είναι μάστιγα για την εθνική οικονομία, αλλά ο κόσμος προς τα εκεί στρέφεται για να εξασφαλίσει ένα φθηνό πακέτο, μιας και τα νόμιμα τσιγάρα, είναι απλησίαστα, εξαιτίας της βαριάς φορολογίας. Είναι χαρακτηριστικό πως την Κυριακή, στις παρυφές του παζαριού, άτομα που έρχονται από νησιά προμηθεύονται κούτες για να περάσουν όλη την εβδομάδα, ενώ έχουν και παραγγελίες από φίλους ή συγγενείς τους!

Διαβάζουμε στην εφημερίδα ΠΑΡΟΝ, στη στήλη «ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ» ότι: “λαθρέμπορος τσιγάρων, στην αρχή της οδού Μουτσοπούλου, κάτω από τη γέφυρα του Καλαμάκη, έλεγε την περασμένη Κυριακή πως του είχαν παραγγείλει από την προηγούμενη 127 κούτες τσιγάρα μόνο από τα νησιά!” Μήπως, τελικά, αν κατέβαζαν οι ιθύνοντες του υπουργείου Οικονομικών θεαματικά τις τιμές των νόμιμων τσιγάρων θα είχαν πολλαπλάσια οφέλη από τους φόρους που θα εισέπρατταν; Γιατί αν το νόμιμο ήταν στην ίδια πάνω-κάτω τιμή με το παράνομο, κανένας δεν θα αγόραζε λαθραία. Έτσι και το κράτος θα… μάζευε λεφτά και θα εξαφανιζόταν το λαθρεμπόριο. Αυτά όμως είναι… ψιλά γράμματα για τους δανειστές, που δεν καταλαβαίνουν τίποτα. (Σημείωση: από 1/1/17 έρχονται «βαρβάτες» αυξήσεις στα καπνικά από 0,50 έως 1 ευρώ, ενώ κάποιες εταιρείες ήδη έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν την αλλαγή τιμής στα πακέτα για να έρθει λίγο πιο μαλακά η “κατραπακιά” στους καταναλωτές).



www.synpeka.gr-www.spekamila.gr


ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου