Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Στον αέρα που αναπνέουμε και στα φάρμακα μας «κρύβεται» ο θάνατος από τις ΗΠΑ!!!

Στον αέρα που αναπνέουμε και στα φάρμακα μας «κρύβεται» ο θάνατος από τις ΗΠΑ!!!


Είναι γεγονός. Η αμερικανική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο μαζικής χορήγησης ενός εμβολίου για την γρίπη σε ολόκληρη τη χώρα μέσω αεροψεκασμών, η αλλιώς γνωστών και ως chemtrails.

Το αναποτελεσματικό ρινικό σπρέι που υπάρχει στις ΗΠΑ θα πρέπει να χορηγηθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να ψεκαστεί σε όλον τον πληθυσμό για όλες τις εκφάνσεις του ιού της γρίπης, προς το συμφέρον της «υγείας» τους, αναφέρει η αμερικανική ιστοσελίδα Naturalnews.com.

Παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο φάρμακο , το πρώτο ρινικό εμβόλιο της γρίπης με την μορφή σπρέι, έχει απορριφθεί εντελώς ως «αναποτελεσματικό» από τους παιδίατρους στις ΗΠΑ, αυτό θα ψεκαστεί με σκοπό την πρόληψη για την επερχόμενη εποχή της γρίπης στο σύνολο του αμερικανικού πληθυσμού με χημικά!

Υπάρχουν μάλιστα περιπτώσεις όπως στο New Jersey όπου Αμερικανίδες γυναίκες απολύθηκαν από τη δουλειά τους, διότι αρνήθηκαν να λάβουν το εμβόλιο της γρίπης, ενώ οι ίδιες έχουν καταθέσει μήνυση.Η φετινή μαζική υστερία για την επερχόμενη γρίπη από τα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα οδηγήσει σε ψεκασμό του πληθυσμού με τυχόν επικίνδυνες χημικές ουσίες που μπορούν «να τον σώσουν» από την επίφοβη γρίπη, σύμφωνα με τους υπευθύνους, αναφέρει το άρθρο.

Πρόκειται όμως για καθαρή πλύση εγκεφάλου σχετικά με τη γρίπη, με σκοπό το σύνολο του πληθυσμού να «γίνει» πρόθυμο να δεχθεί ως μορφή «προστασίας» ένα άκρως πειραματικό τρόπο εμβολιασμού, ο οποίος πιθανότατα να έχει άλλα απώτερα κίνητρα.Οι κατασκευαστές εμβολίων της γρίπης ανακοίνωσαν ότι το «φάρμακο» τους λειτουργεί, και η κυβέρνηση κινείται για την εφαρμογή ενός σχεδίου για τον μαζικό εμβολισμό σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους.

Τυχόν αεροψεκασμοί πάνω από τις ΗΠΑ ζώντων «εμβολίων», όπως του ιού για την πολιομυελίτιδα, του AIDS, του ιού Ζήκα, του H1N1, του ιού Έμπολα και της ιλαρά, έρχονται σύντομα;…αναρωτιούνται πολλοί πολίτες στην απέναντι πλευρά του ατλαντικού. Πρόσφατα μαζικοί εμβολιασμοί με ζώντα ιό στην «σωστή δοσολογία,» εγκρίθηκε με αυτόν τον τρόπο για ψεκασμό και πάνω από την Αυστραλία!

Ειδικοί όμως αναφέρουν ότι « ο αέρας που αναπνέουμε και οι εμβολιασμοί που λαμβάνουμε είναι δηλητηριασμένα αέρια με θανατηφόρα χημικά κοκτέιλ που συνδέονται με πολλαπλές ασθένειες, όπως η ινομυαλγία, το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, το MS, το Πάρκινσον, το Αλτσχάιμερ, τον καρκίνο, τον διαβήτη, τον αυτισμό και το AIDS. Οι περιβόητοι αεροψεκασμοί ή Chemtrails και τα εμβόλια είναι σιωπηλοί δολοφόνοι».

Πολλοί αναρωτιούνται τι άλλο θα σκεφτεί το «σκοτεινό μυαλό» των υπευθύνων για να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό μέσω ύποπτων προγραμμάτων που θα έχουν «βαφτιστεί» νωρίτερα ως σωτήρια για τους πολίτες;





ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου