Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Πανικός & στη «Belrik» στην είδηση της ανάπτυξης των «RM-70» στα νησιά …

Πανικός & στη «Belrik» στην είδηση της ανάπτυξης των «RM-70» στα νησιά …


Πανικό και τρόμο στις Τουρκοφυλλάδες φαίνεται να έφεραν οι ειδήσεις για την ανάπτυξη των RM-70 και οι Βολές που εκτελέστηκαν στη θαλάσσια Περιοχή πέριξ των νησιών του βορείου Αιγαίου !

Μόνο που ξέχασε να μας αναφέρει ο Τουρκόψυχος τις Υπερπτήσεις των τούρκικων Κατασκοπευτικών σε χαμηλό και λίαν χαμηλό ύψος πάνω από συγκεκριμένα νησιά και θέσεις …Εκτός και αν επιθυμούσε να παραμείνουν τα νησιά αφύλακτα για να αποβιβαστούν κάποια νύχτα τα Μεμέτια αντουφέκιστα !

Δείτε τι γράφει ο συντάκτης της «Τουρκοφυλλάδας Berlik» για το θέμα της Ανάπτυξης των RM-70 σε μετάφραση των Τούρκικων Νέων

Που να ήξερε όμως και την συνέχεια …Έμφραγμα θα πάθαινε απο την Τρομάρα του ο Τουρκόψυχος



H Ελλάδα εγκατέστησε αρχικά σε νησιά του Β.Αιγαίου αλλά και στο Μέσο και Νότιο Αιγαίο εκτοξευτήρες ρουκετών RM-70 των 122mm.

Εντύπωση προκαλεί η κινητικότητα που υπάρχει τις τελευταίες εβδομάδες σε περιοχές πλησίον της Τουρκίας.

Εκτοξευτήρες ρουκετών RM-70 που ήταν εγκατεστημένοι σε μερικές μονάδες του Δ΄Σ.Σ στην Δυτική Θράκη, κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, απομακρύνθηκαν από τα στρατόπεδα όπου βρισκόταν και εγκαταστάθηκαν ιδιαίτερα σε νησιά του Β. Αιγαίου αλλά και στο Μέσο και Νότιο Αιγαίο.

Αναφέρεται πως αιτία για αυτό ήταν οι εξελίξεις που υπάρχουν με την Τουρκία τις τελευταίες εβδομάδες, στις βραχονησίδες Ίμια. Σύμφωνα με πληροφορίες από κάποιες πηγές, αυτά τα όπλα που εγκαταστάθηκαν εκεί, θα παραμείνουν εκεί έως την άνοιξη.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/12267-yunanstan-adalara-122-mm-cok-namlulu-roketatar-rm-70-yerletrd.html

veteranos.gr


ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου