Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Νεκρός από τις σφαίρες της αστυνομίας έπεσε ένας πατέρας που απειλούσε να σκοτώσει την κόρη του

Νεκρός από τις σφαίρες της αστυνομίας έπεσε ένας πατέρας που απειλούσε να σκοτώσει την κόρη του


Νεκρός από τις σφαίρες της αστυνομίας έπεσε ένας 26χρονος πατέρας στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, αφού πρώτα είχε απαγάγει την ίδια την οικογένειά του και απειλούσε να σκοτώσει την 3χρονη κόρη του.


Ο 26χρονος δράστης απήγαγε με το αυτοκίνητό του την 23χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά, ένα κοριτσάκι 3 ετών και ένα αγοράκι μόλις 7 μηνών. Ακολούθησε καταδίωξη από την αστυνομία στον περιφερειακό δρόμο της πόλης, ενώ ο ίδιος απειλούσε ότι θα σκοτώσει την κόρη του.

Ο δράστης απήγαγε την οικογένεια από το προάστιο Cumberland Park. Η αστυνομία δεν είχε περιγραφή του αυτοκινήτου και χρειάστηκε περίπου μία ώρα προκειμένου να το εντοπίσει, ενώ σηκώθηκε και ελικόπτερο.

Όταν εντοπίστηκε, το περιπολικό του ζήτησε να μειώσει την ταχύτητά του και να σταματήσει στην άκρη του δρόμου. Εκείνος ωστόσο δεν συμμορφώθηκε και ακολούθησε καταδίωξη. Όταν περικυκλώθηκε από περιπολικά, έστρεψε το όπλο του εναντίον της 3χρονης κόρης του και απειλούσε να πυροβολήσει, αν δεν τον άφηναν να φύγει.

Τότε δόθηκε εντολή σε σκοπευτή της αστυνομίας να δράσει. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 26χρονος έπεσε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι, ενώ τα δύο μικρά παιδιά και η 23χρονη μητέρα χαίρουν άκρας υγείας και θα έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο το σοκ που υπέστησαν.




ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου