Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Μαζικό λιώσιμο των πάγων; Η ΝΤΠ επιμένει

Μαζικό λιώσιμο των πάγων; Η ΝΤΠ επιμένει


Δεν αποχωρίζονται την θεωρία της υπερθέρμανσης.

Παρά τις αποδείξεις περί αντιθέτου τα τελευταία χρόνια, η επιστημονική κοινότητα συνεχίζει να προειδοποιεί τον πλανήτη για ζοφερές και…θερμές μέρες, εξαιτίας του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Η άνευ προηγουμένου «πράσινη προπαγάνδα» έφτασε στο απόγειό της τη φετινή χρονιά, με τους επιστήμονες να υποστηρίζουν πως το 2016 θα είναι το 100% θερμότερο έτος, οδηγώντας σε μαζικό λιώσιμο των πάγων. Και φυσικά δεν άφησαν αδικαιολόγητους τους ισχυρισμούς τους.

Ερευνητές και μετεωρολόγοι υποστηρίζουν πως το στρώμα του πάγου λιώνει με ραγδαίους ρυθμούς, πολύ περισσότερο από ποτέ, βασιζόμενοι σε στοιχεία του περασμένου μήνα.

«Μετρήσαμε περιοχές στην Αρκτική Ρωσία 6 και 7 βαθμούς Κελσίου πιο θερμές από το μέσο όρο τους. Πολλές άλλες περιοχές στην Αρκτική, τη Ρωσία, την Αλάσκα και τον βορειοδυτικό Καναδά τουλάχιστον 3 βαθμούς Κελσίου πάνω από το κανονικό», τονίζουν μεταξύ άλλο σε ανακοίνωσή τους.

Πείθουν την ανθρωπότητα ότι πρέπει να δώσει μάχη για την επιβίωσή της σε σύντομο χρονικό διάστημα για ένα ζήτημα ουσιαστικά ανυπόστατο και απόρροια των πρωτοκόλλων της Νέας Τάξης.

Εξάλλου η Ατζέντα 21 πρέπει με κάποιο τρόπο να επιβληθεί αδιαμαρτύρητα για το…καλό του πλανήτη.

el.gr


ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου