Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

«Νίκησε» η Giulia την M4 GTS στο Νίρμπουργκρινγκ;

«Νίκησε» η Giulia την M4 GTS στο Νίρμπουργκρινγκ;


Τα 20,8 km του Νορντσλάιφε, η επονομαζόμενη «Πράσινη Κόλαση» είναι η πιο απαιτητική διαδρομή για κάθε αυτοκίνητο παραγωγής. Η Alfa Romeo έδωσε στη δημοσιότητα το video με την προσπάθεια της κορυφαίας Giulia QV, η οποία εφοδιάζεται με τον 2.9 V6 των 510 ίππων.

Ένα χρόνο μετά το 7:39 της έκδοσης με μηχανικό κιβώτιο, το σπορ ιταλικό sedan επέστρεψε στο Νίρμπουργκρινγκ, αυτή τη φορά με το αυτόματο κιβώτιο.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Ο χρόνος δικαίωσε την Alfa Romeo, καθώς η σπορ έκδοση της Giulia ολοκλήρωσε τη διαδρομή σε 7:32. Μάλιστα στο τέλος της μεγάλης ευθείας ξεπέρασε σε ταχύτητα τα 280 km/h. Σε μία άτυπη αναμέτρηση με την M4 GTS η Giulia υστερεί λίγο, καθώς το coupe της BMW σημείωσε 7:27.88 (δείτε ΕΔΩ το σχετικό video).

Μπορεί η ισχύς των δύο μοντέλων να είναι παραπλήσια (500 PS αποδίδει ο 6κύλινδρος 3.0 turbo της BMW), όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παρά το γεγονός ότι έχει άδεια κυκλοφορίας στους δημόσιους δρόμους, η M4 GTS σχεδιάστηκε για την πίστα. Εφοδιάζεται με αεροδυναμικό πακέτο και roll cage, είναι πιο ελαφριά χάρη στη χρήση ανθρακονήματος και έχει δεχτεί επεμβάσεις σε ανάρτηση, φρένα και άλλα σημεία.

Γερμανοί ή Ιταλοί, BMW ή Alfa Romeo, coupe ή sedan, το γεγονός είναι ότι πρόκειται για δύο πολύ γρήγορα αυτοκίνητα, με επιδόσεις ανάλογες ενός supercar. Πατήστε λοιπόν play και απολαύστε 7,5 λεπτά δράσης.





ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου