Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Κάποιος με φώναξε ντενεκέ ξεγανωτο …θα προτιμούσα το Σεμπάστιαν !

Κάποιος με φώναξε ντενεκέ ξεγανωτο …θα προτιμούσα το Σεμπάστιαν !


Βέβαια σε έναν κόσμο όπου η εκπαίδευση είναι μέσω χειραγώγησης είναι λογικό να δέχεσαι επιθέσεις για τις ιδέες σου…!

Μακάρι να μπορούσα να τραβήξω με μιας της ταμπέλες , το δόγμα , την τυφλή πίστη από όλους και να χάριζα μερικές σταγόνες αμφισβήτησης ..έτσι για χάρη της αλήθειας και της έρευνας!

Ίσως κάποτε όταν όλοι γίνουμε πολύ μεγάλα παιδιά να ησυχάσει μέσα μας ο τυφώνας της απόλυτης σιγουριάς για όλα όσα γνωρίζουμε και να θυμηθούμε ότι στην ιστορία της γης οι πρόγονοι μας πέρασαν από στάδια που πίστευαν απόλυτα κάτι λανθασμένο!

Ίσως να θυμηθούμε ότι έχουν υπάρξει αλήθειες θαμμένες για χιλιαδες χρόνια, ίσως να θυμηθούμε ότι μια γενιά πίστευε κάτι και πέθαινε για αυτό ..και η επόμενη γενιά πίστευε κάτι το εντελώς αντίθετο…και η επόμενη επέστρεφε στην αρχή!




Ίσως να δούμε μπροστά μερικές εκατοντάδες χρόνια όπου αυτά που εμείς σήμερα πιστεύουμε …δεν θα τα έχουν μάθει καν στο σχολείο … δεν θα τα θυμούνται ποτέ… και αν η φύση της δύναμης και της κυριαρχίας το επιβάλει ..ίσως και εμείς ..έθνη , κρατη , θρησκείες να εξαφανιστούν για πάντα από την ιστορία και να περάσουμε στην απόλυτη λήθη!

Ενα βιντεακι για όσους θέλουν να κοιτάνε τα πάντα σφαιρικά… ξέρεις πολλές φορές κουράζομαι …ενώ έχω διαθεση να μιλησω ..μετά λέω..δεν γ@μιεται … ο καθένας δημιουργεί τον κόσμο και το μέλλον που η συνείδηση του..του επέβαλε να ζήσει!

Stranger…


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου