Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Το πιο γλυκό ξενύχτι για σένα ΕΛΛΑΔΑΡΑ!

Το πιο γλυκό ξενύχτι για σένα ΕΛΛΑΔΑΡΑ!


Ονειρεμένη εμφάνιση από την Εθνική ομάδα ανδρών στο Ρίο!

Σε ρολόι με ακριβείς λειτουργίες έχει εξελιχθεί η Εθνική ομάδα ανδρών, η οποία με αψεγάδιαστη εμφάνιση διέλυσε την οικοδέσποινα Βραζιλία με σκορ 9-4 και προκρίθηκε στους «8» των Ολυμπιακών Αγώνων.

Με ψυχή και φοβερή άμυνα η Ελλάδα δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Βραζιλία να μπει στο παιχνίδι, ακόμα και όταν οι διαιτητές το προσπάθησαν. Η ελληνική επίθεση δεν ήταν απλά αποτελεσματική, αλλά προσέφερε θέαμα με συνέπεια η «Σελεσάο» να είναι… η Εθνική Ελλάδας και όχι η ίδια η οικοδέσποινα.

Εξ αρχής με πάθος η Εθνική πήρε την ψυχολογία πέραν του προβαδίσματος και στη συνέχεια ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με τα παιδιά του Θοδωρή Βλάχου να κάνουν το πιο όμορφο παιχνίδι τους στο Ρίο, κόντρα σε μια ανήμπορη να αντιδράσει Βραζιλία, του Ράτκο Ρούντιτς.

Είναι γεγονός, η Ελλάδα είναι στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων!

ΕΛΛΑΔΑ: Φλέγκας, Μυλωνάκης, Δερβίσης 2, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Ποντικέας, Αφρουδάκης 1, Δελακάς 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 2, Βλαχόπουλος, Γαλανόπουλος.

Βραζιλία: Σόρο, Κριβέγια, Φράνκο, Αλόνσο, Σαλέμι, Ονέτο Γκόμεζ, Μπέιτσες, Ντα Κόστα, Ρότσα, Περόνε, Γκιμαράες, Βρλιτς, Αντονέλι.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-1, 3-2, 2-0.

1η περίοδος: Σούπερ συνεργασία Αφρουδάκη – Φουντούλη και 1-0 από τον Γιάννη, ύστερα από μπάσιμο. 1-1 από κοντά ο Βρλιτς. Πρώτο χαμένο παραπάνω για την Εθνική. 2-1 τρομερό σουτ από τον Χρήστο Αφρουδάκη. Καλό λιγότερο η Ελλάδα. Δυο διαδοχικά δοκάρια για την Ελλάδα, με Φουντούλη και Βλαχόπουλο. Ξανά αποβολή κατά της Ελλάδας, υπερβολικό σφύριγμα και καλή ελληνική άμυνα. 3-1 μεγάλο γκολ από τον Αλέξανδρο Γούνα από 5μετρο.

2η περίοδος: ΓΚΟΛ από τον Γεννηδουνιά στο παραπάνω και 4-1 από δεξιά. Κερδίζει αποβολή ο Μουρίκης, ο ίδιος δεν αυξάνει το σκορ. Δυο ποινές ο Φουντούλης. Μειώνει ο Ντα Κόστα σε 4-2. Ο Σόρο σταματάει τον Μυλωνάκη σε παραπάνω. Πολύ καλή απόκρουση του Φλέγκα, ξανά. Ο Γούνας σκοράρει, διαβούλευση για το αν είχε λήξει ο χρόνος. Δεν μετράνε το γκολ. Αστείες ποινές κατά της Ελλάδας. Κλέβουμε τη μπάλα και μετά ο Μαργκέτα θυμάται να δώσει τάιμ άουτ. Απίστευτα πράγματα. Ο Φλέγκας κρατά το προβάδισμα.

3η περίοδος: ΓΚΟΛ από τον Γιώργο Δερβίση στο παραπάνω από το 1ο δοκάρι και 5-2. Καλό λιγότερο η Ελλάδα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΟΛ από τον Βαγγέλη Δελακά και 6-2. Μειώνει ο Περόνε σε 6-3. ΓΚΟΟΟΟΛ με τον Γούνα η Ελλάδα και 7-3 στο παραπάνω, ο Κολόμβος κέρδισε την ποινή. Τυχερό γκολ μειώνει ο Ντα Κόστα σε 7-4.

4η περίοδος: Δοκάρι για τον Κολόμβο σε γυριστό. Κερδίζει ποινή ο Κολόμβος και ΓΚΟΛ ο Δερβίσης από το 1ο δοκάρι και ασιστ Βλαχόπουλου. Γκολ με Πέναλτι ο Γιάννης Φουντούλης. ΤΡΟΜΕΡΟΣ Φλέγκας τα κατεβάζει όλα.
image


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου