Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Ο Αθανασίου τσάκισε ΝΔ, καναλάρχες και ΣΚΑΪ μέσα στο «σπίτι» του καναλιού

Ο Αθανασίου τσάκισε ΝΔ, καναλάρχες και ΣΚΑΪ μέσα στο «σπίτι» του καναλιού


Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ επιχείρησαν να… στριμώξουν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, αλλά εκτέθηκαν για μία ακόμα φορά

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο πόλεμος του ΣΚΑΪ προς την κυβέρνηση, κάτι φυσικά που παραδέχθηκε απροκάλυπτα και ο ίδιος ο Γιάννης ο Αλαφούζος στην Εξεταστική Επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια.

Αυτή τη φορά οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας, είχαν ως προσκεκλημένο στην εκπομπή «Αταίριαστοι» τον Νάσο Αθανασίου, τον οποίο και επιχείρησαν να στριμώξουν στη γωνία σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

Η αντιπαράθεση «πέρασε» και στο «καυτό» ζήτημα της ΕΛΣΤΑΤ, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να «τσακίζει» με την επιχειρηματολογία του τόσο τη Νέα Δημοκρατία, όσο και τους καναλάρχες μέσα στο «σπίτι» του ΣΚΑΪ.

Οι δύο δημοσιογράφοι, αλλά και η Μαρία Σπυράκη, ευρωβουλευτής της ΝΔ, προσπαθούσαν να υπερασπιστούν το σύστημα της διαπλοκής, αλλά και αυτό της ανομίας, που για 27 χρόνια είχε εγκατασταθεί στο τηλεοπτικό πεδίο.

Η προσπάθεια των «οικοδεσποτών» να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα παρουσιάζει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι… αξιοθαύμαστος ο τρόπος, με τον οποίο προσπαθούν να πείσουν για την προπαγάνδα τους και να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους.

Οι αποστομωτικές απαντήσεις του Νάσου Αθανασίου ωστόσο ανέβασε το… θερμόμετρο της αντιπαράθεσης με τους δημοσιογράφους να χάνουν την ψυχραιμία τους. Όπως την ψυχραιμία τους έχουν χάσει όλοι οι υπέρμαχοι της διαπλοκής…

Ο Αθανασίου μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει γι’ αυτό που άπαντες έχουν καταλάβει σχετικά με τη σχέση ΣΚΑΪ-Νέας Δημοκρατίας. «Η συμπεριφορά του ΣΚΑΪ δημιουργεί την εντύπωση ότι έχει μετατραπεί σε γραφείο Τύπου της Ν.Δ. και αυτό δεν βγαίνει σε καλό, ούτε στο ΣΚΑΪ, ούτε στη Ν.Δ., ούτε στην Καθημερινή», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την ανομία που επικρατεί για δεκαετίες στο ελληνικό τηλεοπτικό πεδίο, τόνισε: «Για πρώτη φορά, μετά από 25 χρόνια και 15 αναβολές μπαίνει τάξη στα κανάλια. Κάποιοι ενώ δεν έχουν λεφτά να πληρώνουν θέλουν με το ζόρι κανάλι. Αυτό πρέπει να σταματήσει, όποιος δεν μπορεί να έχει κανάλι ας ανοίξει σουβλατζίδικο».

Όσο για τη μη σύσταση του ΕΣΡ, γεγονός για το οποίο φέρουν τεράστια ευθύνη η ΝΔ και η αντιπολίτευση, είπε ο Αθανασίου. «Έρχονται και λένε πως δεν χρησιμοποιήθηκε το ΕΣΡ -εδώ είναι η μεγάλη λαδιά- διότι τα άλλα κόμματα δεν συμμετείχαν στη συγκρότησή του, για να υπηρετήσουν τους καναλάρχες, για να προσκυνήσουν αυτούς που ο Κ. Καραμανλής αποκάλεσε τότε στο Μπαϊρακτάρη, όπως τους αποκάλεσε» παραπέμποντας στη γνωστή φράση του Κ. Καραμανλή για τους «νταβατζήδες».

Δείτε το βίντεο




ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου