Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Δήλωση – βόμβα Ευρωπαίας πολιτικού: «ΑΥΤΟΙ είναι η πραγματική απειλή όχι ο Πούτιν»!!!

Δήλωση – βόμβα Ευρωπαίας πολιτικού: «ΑΥΤΟΙ είναι η πραγματική απειλή όχι ο Πούτιν»!!!


Είναι φανερό πλέον πως ο ευρωσκεπτικισμός, γέρνει την πλάστιγγα προς τη πλευρά της Ρωσίας!

Η Marie Krarup βουλευτής του Κόμματος του Λαού στη Δανία, αρνείται πως η Ρωσία αποτελεί απειλή για τη χώρα της, παρά τις μεταξύ τους τεταμένες σχέσεις, τονίζοντας πως ο εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών, κατονομάζοντας το… κράτος των Βρυξελλών.

Όταν ρωτήθηκε για το αν η ΕΕ είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος, η κα Krarup απάντησε: «Για τη Δανία; Ναι, χωρίς αμφιβολία! Η Σένγκεν από μόνη της αποτελεί καταστροφή. Είναι κάτι που θα κάνει τη Δανία να εξαφανιστεί από τον παγκόσμιο χάρτη αν δεν ανασυγκροτηθούμε. Τα εθνικά μας σύνορα έχουν διαλυθεί κι αυτό αποτελεί απειλή για την ύπαρξη της Δανίας.»

Στη συνέχεια μιλώντας για τη Ρωσία και τον Βλαντιμίρ Πούτιν, η Krarup εξέπληξε άπαντες, λέγοντας: «Ο Πούτιν μπορεί να αποτελεί μέρος ενός δεσποτικού, μη δημοκρατικού συστήματος, όμως δεν θέλουμε αυτή την ΕΕ όπως είναι. Αυτή είναι η πολιτική μας. Αν ο Πούτιν ή η Λε Πεν μπορούν να μας βοηθήσουν με αυτό, τότε θα είναι μια χαρά».

Τα λόγια της Krarup έχουν βαρύνουσα σημασία, αν λάβουμε υπόψιν ότι οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Δανίας είναι ιδιαίτερα κακές, τον τελευταίο καιρό καθώς οι δύο χώρες έχουν εκτοξεύσει εκατέρωθεν απειλές, ενώ δεν έχουν λείψει και διαφόρων ειδών επεισόδια μεταξύ της ρωσικής και της δανικής πολεμικής αεροπορίας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η συμμετοχή των Δανών στο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας του ΝΑΤΟ, γεγονός που οδήγησε τον Ρώσο πρέσβη στη χώρα, να δηλώσει ότι πλέον αποτελεί πιθανό στόχο πυρηνικής επίθεσης.

hellasforce.com

ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου