Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Περίεργος ισχυρός σεισμός στον Ινδικό ωκεανό 6.1 βαθμών χωρίς κανένα μετασεισμό και η σχέση του με την Ελλάδα

Περίεργος ισχυρός σεισμός στον Ινδικό ωκεανό 6.1 βαθμών χωρίς κανένα μετασεισμό και η σχέση του με την Ελλάδα


ΕΧΘΕΣ

Μπορεί ένα σεισμός, 6.1 βαθμών, με επίκεντρο τον Ινδικό Ωκεανό και εστιακό βάθος, μόλις τα 10 χιλιόμετρα, να μην έχει δώσει καθόλου μετασεισμούς και να έχει σχέση με την τελευταία σεισμική διέγερση στην Ελλάδα;

Ένα πολύ περίεργο συμβάν έλαβε χώρα σήμερα στις 7,42 ώρα Γκρίνουϊτς. Οι σεισμογράφοι κατέγραψαν σεισμική δόνηση στα βάθη του Ινδικού ωκεανού εξαιρετικά μεγάλου μεγέθους, 6,1 βαθμών, σε πολύ μικρό εστιακό βάθος, μόλις 10 χιλιομέτρων και μάλιστα χωρίς να δώσει κανένα μετασεισμικό γεγονός. Επιστήμονες κλήθηκαν να δώσουν απαντήσεις, για…

…..το ασυνήθιστο αυτό φαινόμενο, σε ένα τόπο που δεν είναι γνωστός και δεν συνηθίζεται να καταγράφονται σεισμικές δράσεις. Στο σημείο δεν υπάρχει κάποιο ρήγμα που θα μπορούσε να δώσει και τέτοιου βαθμού σεισμό, επισήμαναν αρχικά και στην συνέχεια συνέδεσαν τον σεισμό αυτό ηλιακές εκρήξεις!

Είναι γνωστό ότι οι απελευθέρωση (CMA) από στεφανιαίες εκρήξεις του ήλιου μπορούν να προκαλέσουν γεωλογικά φαινόμενα.

Έτσι μόλις πριν δύο ημέρες είχαν καταγραφεί με διαφορά ολίγων ωρών, δύο ηλιακές εκρήξεις απελευθερώνοντας, πλάσμα (CMA) με κατεύθυνση προς την γη. Είναι γνωστό επίσης ότι χρειάζονται περίπου δύο ημερολογιακές γήινες ημέρες για να ταξιδέψει το πλάσμα από τον ήλιο στην γη.

Εάν ευσταθεί αυτή η θεωρεία τότε λογικά θα πρέπει να περιμένουμε και ακόμα ένα μεγάλο σεισμό σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου, αφού οι ηλιακές εκρήξεις ήταν 2!

Αυτό ίσος μπορεί να δώσει και κάποιες εξηγήσεις γιατί στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες έχουμε μια σεισμική διέγερση!

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου