Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός της Πέμπτης 18-8-2016

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός της Πέμπτης 18-8-2016


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός της Πέμπτης. Αναμένονται τοπικές νεφώσεις στα βόρεια από τις μεσημβρινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί έως 6 μποφόρ τοπικά στο ανατολικό Αιγαίο.

Στην Αττική αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα παραμείνει ο καιρός με τοπικές νεφώσεις από τις απογευματινές ώρες, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός με τοπικές νεφώσεις σταδιακά από τις μεσημβρινές ώρες και πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα στα ανατολικά ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται τις απογευματινές ώρες στα ορεινά, κυρίως της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριος θα παραμείνει ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για 19/8/2016

Σχετικά αίθριος θα είναι την Παρασκευή ο καιρός. Στα βόρεια θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το βράδυ.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου