Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Ο καιρός την Τετάρτη 15/6/2016

Ο καιρός την Τετάρτη 15/6/2016


Σε ρυθμούς απόλυτου καλοκαιριού οι επόμενες μέρες με την πρώτη μεγάλη ζέστη να έρχεται το Σαββατοκύριακο. Από την Τετάρτη θα έχει ήλιο σε όλη τη χώρα με εξαίρεση μόνο ασθενείς βροχές στη δυτική Ελλάδα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα αρχίσει να σημειώνει άνοδο κυρίως στα ανατολικά και κεντρικά τμήματα της επικράτειας. Ο υδράργυρος αναμένεται να αγγίξει πολύ υψηλές τιμές το Σαββατοκύριακο καθώς θα φτάσει μέχρι και τους 40 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία αίθριος καιρός και νότιους ανέμους στο Θρακικό στα 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια ασθενείς ανέμους και το θερμόμετρο σε άνοδο από 16 έως 27 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά, και βορειοδυτική Πελοπόννησο πρόσκαιρες νεφώσεις και ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές κυρίως ώρες. Οι άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς και η θερμοκρασία από 13 έως 26 βαθμούς.

Στην υπόλοιπη Πελοπόννησο καλός καιρός και η θερμοκρασία από 15 έως 30 βαθμούς.

Παρόμοιος καιρός και στα Κύθηρα με το θερμόμετρο μέχρι τους 26 βαθμούς.

Στην Κρήτη αίθριος καιρός με δυτικούς ανέμους στα 4 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 19 έως 30 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ήλιος με ασθενείς νότιους ανέμους στις Κυκλάδες και δυτικούς στα νοτιοανατολικά. Η θερμοκρασία από 18 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία σε άνοδο από 16 έως 31 βαθμούς.

Στην Αττική αίθριος καιρός με δυτικούς ανέμους στα 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ στα ανατολικά. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου