Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Αυτό είναι το φαινόμενο που θα σας κάνει να βγείτε από το σπίτι

Αυτό είναι το φαινόμενο που θα σας κάνει να βγείτε από το σπίτι


Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) το σκηνικό του καιρού θα συνθέσουν υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και λίγες βροχές.

Αναλυτικά, για Τρίτη (12-04-2016) στην Αττική ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Οι άνεμοι στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 08 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Την Τέταρτη (13/04) γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο νότιο Αιγαίο βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα δυτικά.

Την Πέμπτη (14/04) λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους αυξημένες και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Την Παρασκευή (15/04) γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βορειοανατολικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου