Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ! Αλέξη άσε τις ανοησίες…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ! Αλέξη άσε τις ανοησίες…


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ! Αλέξη άσε τις ανοησίες….
…..και προστάτεψε τα στελέχη του ΔΝΤ από τις παρακολουθήσεις – Απέχουμε πολύ για μια συμφωνία!

Την επιστολή απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα έδωσε πριν λίγο στη δημοσιότητα η Κριστιν Λαγκάρντ, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΔΝΤ



Διάλογοι-φωτιά για σκληρά μέτρα και χρεοκοπία

Ο «πόλεμος» κυβέρνησης - ΔΝΤ που ανοίγει πλέον μετά την αποκάλυψη της μυστικής συνομιλίας Τόμσεν - Βελκουλέσκου και τις απειλές για χρεοκοπία της Ελλάδας, θέτει σε νέα βάση τις διαπραγματεύσεις.

Στη συνομιλία γίνονται αναφορές στην αποτυχία των διαπραγματεύσεων και στο ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία, παρά το γεγονός ότι οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί. Βάσει των όσων αναφέρει το Wikileaks, το ΔΝΤ σχεδιάζει να «στριμώξει» το Βερολίνο πως, αν δεν επιτευχθεί συμφωνία με την Κομισιόν για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, τότε θα αποχωρήσει από την τρόικα.

«Η ελληνική κυβέρνηση ζητά εξηγήσεις από το ΔΝΤ για το αν η επιδίωξη δημιουργίας συνθηκών χρεοκοπίας στην Ελλάδα λίγο πριν το δημοψήφισμα στη Μεγάλη Βρετανία αποτελεί την επίσημη θέση του Ταμείου», τόνισε σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, η οποία συμμετείχε στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με υπουργούς και συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήδη συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ενώ εντός της ημέρας θα έχει επικοινωνία με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων και Ευρωπαίους αξιωματούχους. Επίσης, απέστειλε επιστολή στην Κριστίν Λαγκάρντ εκφράζοντας τον προβληματισμό του για τις αποκαλύψεις των Wikileaks.

Τα τρία σημεία-φωτιά
Αναφέρονται στην πρόκληση πιστωτικού γεγονότος με σκοπό να βρεθεί η χώρα σε οριακό σημείο.

Συσχετίζουν την υπόθεση της Ελλάδας με το δημοψήφισμα για την παραμονή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διατυπώνουν την πρόθεση τους να απειλήσουν ακόμη και την Γερμανίδα καγκελάριο, με σκοπό να την εξαναγκάσουν να προσχωρήσει στις θέσεις του ΔΝΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου