Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Κάτι περιμένουν - Κάνουν συνεχώς εφόδους...

Κάτι περιμένουν - Κάνουν συνεχώς εφόδους...


EΧΘΕΣ

Στο σημερινό κυβερνητικό μπρίφινγκ που έγινε στο Βερολίνο κύριο θέμα ήταν η ισλαμιστική τρομοκρατία αλλά και οι χθεσινές έφοδοι της αστυνομίας κατά επίδοξων τρομοκρατών.

Σε δηλώσεις που έκανε ο επικεφαλής της γερμανικής υπηρεσίας προστασίας του Συντάγματος Χανς Γκέοργκ Μάσεν είπε χαρακτηριστικά :«Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος διοχέτευσε συνειδητά τρομοκράτες μέσα στα κύματα των προσφύγων που κινούνταν προς τη δυτική Ευρώπη».

Ένα από τα βασικά θέματα που απασχόλησε σήμερα και την ενημέρωση συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στο Βερολίνο ήταν οι ενέργειες της γερμανικής αστυνομίας που έλαβαν χώρα χθες σε βάρος ισλαμιστών που φέρονται να προετοίμαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γερμανία.

Από την πλευρά της η αστυνομία του Βερολίνου αναμένεται να δημοσιεύσει φωτογραφία, η οποία τεκμηριώνει ότι ένας από τους συλληφθέντες εκπαιδεύθηκε στρατιωτικά στη Συρία.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών όταν ρωτήθηκε σήμερα στο κυβερνητικό μπρίφινγκ για την περίπτωση του συγκεκριμένου ισλαμιστή δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο επεσήμανε ωστόσο πως η Γερμανία εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο της διεθνούς τρομοκρατίας και πως βλέπει αρκετά υψηλό κίνδυνο και πολύ σοβαρή κατάσταση.


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου