Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Θέλουν να ¨τρομοκρατήσουν¨ τον Πούτιν για να κατέβει γρηγορότερα μέσω Τουρκίας

Θέλουν να ¨τρομοκρατήσουν¨ τον Πούτιν για να κατέβει γρηγορότερα μέσω Τουρκίας

Η Ρωσία προσπαθεί να συνέλθει από το κτύπημα του μεγαλύτερου αεροπορικού δυστυχήματος της ιστορίας της και το Forbes αναδεικνύει τον Πούτιν σαν τον ισχυρότερο άνθρωπο του πλανήτη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Και ταυτόχρονα ο Πούτιν σε χθεσινή δήλωση του λέει ¨κανείς δεν θα τρομοκρατήσει τον Ρωσικό Λαό¨

Τελικά πάνω στους τάφους των αθώων θυμάτων παίζεται ένα χείριστο παίγνιο προπαγάνδας.

Από την μία πλευρά η Ρωσία και η Αίγυπτος με τα τεχνικά κλιμάκια τους δηλώνουν ότι το αεροσκάφος δεν επλήγει από τρομοκράτες.

¨Σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου δεν υπάρχουν στοιχεία ικανά ώστε να υποδεικνύουν ότι το αεροσκάφος διαλύθηκε ενώ βρισκόταν σε πτήση.

Βέβαια, ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Μοχάμεντ Ραχμί, επιβεβαίωσε πως ο κυβερνήτης του αεροσκάφους της ρωσικής Kogalymavia που εκτελούσε την πτήση 9268 από το θέρετρο Σαρμ Ελ Σέιχ, δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου.

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης, Ντμίτρι Πέσκοφ, μιλώντας σε δημοσιογράφους δήλωσε πως δεν πρέπει να συνδέεται το αεροπορικό δυστύχημα με τη ρωσική επέμβαση στη Συρία κατά θέσεων τζιχαντιστών, καλώντας τον Τύπο να μην εκτιμά ότι η τραγωδία πρόκειται για αντίποινα του Ισλαμικού Κράτους¨. laimitomos.com/

Και από την άλλη πλευρά στέκονται οι τζιχαντιστές , οι Βρετανοί και οι Αμερικάνοι που υποστηρίζουν τα αντίθετα πράγματα.

¨ Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, η οποία ανέλαβε την ευθύνη για τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους το περασμένο Σάββατο στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε ότι δεν είναι δική της υποχρέωση να αποδείξει την ευθύνη της και ότι θα δώσει τις αναγκαίες αποδείξεις όταν θα το θελήσει.

«Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να εξηγήσουμε πώς συνετρίβη », δήλωσε μέλος του Ισλαμικού Κράτους το οποίο δεν κατονομάζεται σε ηχητικό μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της οργάνωσης στο Twitter.

Η αιγυπτιακή πτέρυγα της οργάνωσης, «Επαρχία του Σινά», ανακοίνωσε το Σάββατο σε λογαριασμούς στο Twitter ότι προκάλεσε την πτώση του αεροσκάφους Airbus A321-2000 της ρωσικής εταιρείας τσάρτερ Metrojet, χωρίς να διευκρινίσει τον τρόπο.¨

¨Η Μεγάλη Βρετανία έκανε λόγο για σοβαρή πιθανότητα η πτώση του ρωσικού αεροσκάφους στη χερσόνησο του Σινά το Σάββατο να οφείλεται σε εκρηκτικό μηχανισμό.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε από το γραφείο του Βρετανού πρωθυπουργού, το οποίο προσθέτει ότι όλες οι πτήσεις από το αιγυπτιακό θέρετρο Σαρμ Αλ Σέιχ προς τη Μεγάλη Βρετανία, την Τετάρτη, καθυστέρησαν, ώστε οι αρχές ασφαλείας του Ηνωμένου Βασιλείου να προχωρήσουν σε εκτεταμένους ελέγχους.

Το γραφείο του Ντέιβιντ Κάμερον κάνει λόγο για «νέα στοιχεία που έγιναν γνωστά» σε σχέση με τα αίτια της πτώσης του ρωσικού επιβατικού αεροσκάφους.

Η συντριβή του Airbus A321M κόστισε τη ζωή και στους 224 επιβαίνοντες στο αεροπλάνο, κυρίως Ρώσους τουρίστες¨. naftemporiki.gr/Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2015

Και πριν από λίγο στο bbc.com/news σε έκτακτο, πάνω σε αυτό το σενάριο συμφωνούν και οι Αμερικάνοι.

Τελικά με όλα αυτά κάποιοι επιθυμούν να φέρουν τον Πούτιν σε δύσκολη θέση απέναντι στην Ρωσική κοινή γνώμη που θα θέλει μετά από αυτές τις απόψεις των Δυτικών γρήγορη και συνολική εκδίκηση για τα αθώα θύματα κατά το πλείστον γυναικόπαιδα.

Φυσικά και οι Ρώσοι γνωρίζουν τι συνέβη αλλά θέλουν να έχουν το πλεονέκτημα του χρόνου και της θέσης για να απαντήσουν ολοκληρωτικά απέναντι στο βδέλυγμα του αντίχριστου που λέγεται ISIS.

Να το πούμε λίγο πιο απλά. Η αεροπορική τραγωδία έγινε λίγες ώρες πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των τουρκικών εκλογών. Κανείς από τους Δυτικούς δεν περίμενε ότι ο Σουλτάνος θα σάρωνε και θα τον είχαν πάλι στα πόδια τους μεγαλορρήμονα να τους παζαρεύει σε όλα τα θέματα μέχρι και αυτά που αφορούν τα ενεργειακά της Λεκάνης της Αν. Μεσογείου και Αιγαίου.

Και ενώ το Κουρδικό έμπαινε σε μια σειρά το αποτέλεσμα των τουρκικών εκλογών φαίνεται να επιβραδύνει σχεδιασμούς ετών στην Μ. Ανατολή.

Αν όμως ο Ρώσος πιεστεί από την κοινή γνώμη του να ξεκαθαρίσει από Συρία μέχρι Σινά την δυσωδία των τζιχαντιστών τότε κάποιοι επιδιώκουν το γρηγορότερο κατέβασμα του αναγκαστικά μέσω Τουρκίας . Και τότε η θέση του Ερντογάν θα κρίνεται επισφαλής .

ΤΕΛΙΚΑ όλοι δουλεύουν για το ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ που πλέον πρέπει να υλοποιηθεί δίχως καθυστερήσεις.

Βιάζονται αυτοί, ΒΙΑΖΕΤΑΙ και ο ΘΕΟΣ.

Βιάζεται και το Ελληνικό Έθνος να δει αυτά που όσα συμβαίνουν σήμερα επαληθεύονται από τα στόματα των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ του.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου