Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ο Λευκός Οίκος προετοιμάζεται για Ηλεκτρομαγνητικό παλμό (EMP) που θα αχρηστεύσει το ρεύμα, τα κινητά τηλέφωνα και το Διαδίκτυο

Ο Λευκός Οίκος προετοιμάζεται για Ηλεκτρομαγνητικό παλμό (EMP) που θα αχρηστεύσει το ρεύμα, τα κινητά τηλέφωνα και το Διαδίκτυο

Κάθε «υποψιασμένος» γνωρίζει για την πιθανότητα – έστω και το ενδεχόμενο – μιας επίθεσης με ηλεκτρομαγνητικό παλμό (EMP) και οι περισσότεροι έχουν λάβει ορισμένες βασικές προφυλάξεις.

Η Ουάσιγκτον και οι αρμόδιες αρχές γνωρίζουν για την απειλή ενός EMP, φυσικά, που θα μπορούσε να προέλθει από μια ισχυρή ηλιακή έκλαμψη ή ακόμα κι από ξένο εχθρό.

Σχεδόν ο καθένας παραδέχεται, ότι ένα τέτοιο γεγονός θα μας βγάλει εκτός λειτουργίας, και θα αφήσει τη μάζα του πληθυσμού, χωρίς εξουσία, τροφή, νερό και άλλες βασικές υπηρεσίες, προκαλώντας ταραχές, χάος και το μαζικό θάνατο μέσα σε ημέρες και εβδομάδες.

Ένας αριθμός ατόμων στο Κογκρέσο, την Εσωτερική Ασφάλεια και το Πεντάγωνο και τώρα ο Λευκός Οίκος, σχεδιάζουν στρατηγικές για το μεγάλο γεγονός, και για το πώς να προστατεύσουν ζωτικής σημασίας υποδομές, και ίσως να σώσουν την υπόλοιπη κοινωνία.

Αναφέρει η Daily Mail:

«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ετοιμάζεται για μια καταστροφική ηλιακή έκλαμψη που θα μπορούσε να εξαφανίσει το ηλεκτρικό ρεύμα σε όλο τον κόσμο για μήνες.

Ένας μαζικός ηλεκτρομαγνητικός παλμός (EMP) από ηλιακές εκλάμψεις θα μπορούσε να εξαλείψει τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας, θέτοντας τέλος στον σύγχρονο πολιτισμό, όπως τον ξέρουμε και να αχρηστεύσει τα κινητά τηλέφωνα, τις πιστωτικές κάρτες και το διαδίκτυο.

Στις ΗΠΑ και μόνο, οι ερευνητές εκτιμούν ότι το κόστος για την εύθραυστη οικονομία θα είναι μέχρι και 2.600 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την μελέτη της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών του 2008.

Η έκθεση προειδοποίησε ότι διακοπές ρεύματος μετά από μια ακραία ηλιακή καταιγίδα θα μπορούσαν να διαρκέσουν μήνες ή και περισσότερο, αν αυτή καταστρέψει τους μετασχηματιστές.

Μια καταστροφική ηλιακή καταιγίδα ήρθε τρομακτικά κοντά το 2012 … Με τους επιστήμονες να προβλέπουν με μια πιθανότητα 12 % ότι ένα τέτοιο χτύπημα θα μπορούσε να γίνει το 2022, ο Λευκός Οίκος ετοιμάζει ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης.»

Ίσως ο πραγματικός λόγος που ετοιμάζεται ο Λευκός Οίκος είναι για να προφυλαχθεί από τις αυξανόμενες εντάσεις με τη Ρωσία και την Κίνα, οι οποίες έχουν υπό τον έλεγχο τους κάποια νέα όπλα EMP και άλλα εξελιγμένα gadgets. Κάθε έθνος ή τρομοκρατική ομάδα που διαθέτει πυρηνικά θα μπορούσε δυνητικά να εξαπολύσει EMP.

Επίσης, θα μπορούσε να είναι εξίσου απειλητική η δυνατότητα για μια μαζική και «καταστροφική» ηλιακή έκλαμψη που θα προκαλούσε βλάβη από ηλεκτρομαγνητικό παλμό.

Ξέρουν ότι κάτι έρχεται … το ίδιο κι εσείς. Eσείς έχετε προετοιμαστεί τόσο, όσο θα μπορούσατε;

Εδώ και χρόνια ο Δημοσθένης Λιακόπουλος ενημερώνει, προειδοποιεί και προετοιμάζει αυτούς που έχουν αυτιά κι ακούνε, για την ώρα που θα έρθει το λεγόμενο φλας του ήλιου.

Σχετικό άρθρο μπορείτε να διαβάσετε στην ΛΙΑΚΟ-άποψη: Ο ήλιος, οι νεφελίμ, οι ελοχίμ και οι άσχετοι, εδώ:



ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου