Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Η Τουρκία προς Εκλογές Βίας και Νοθείας – Σύντομα θα Κλάψει Πικρά …

Η Τουρκία προς Εκλογές Βίας και Νοθείας – Σύντομα θα Κλάψει Πικρά …

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος Δεν υπάρχουν πλέον αμφιβολίες και στους πιο καλόπιστους, περί της μεγάλης προβοκάτσιας που είναι σε εξέλιξη...

Δεν υπάρχουν πλέον αμφιβολίες και στους πιο καλόπιστους, περί της μεγάλης προβοκάτσιας που είναι σε εξέλιξη εδώ και καιρό στην Τουρκία ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής. Το τελευταίο έργο το είδαμε να παίζεται σήμερα με τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί στα γραφεία της τουρκικής Cumhuriyet.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ/ Routers, η τουρκική αστυνομία ενίσχυσε τα μέτρα προστασίας!!!!!! γύρω από τα γραφεία της αντιπολιτευόμενης εφημερίδας Cumhuriyet στην Κωνσταντινούπολη, μετά από πληροφορίες που έλαβε περί μιας απειλούμενης τζιχαντιστικής επίθεσης, την παραμονή των βουλευτικών εκλογών στην Τουρκία !!!!!!!!!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι Αρχές ανέφεραν ότι εντόπισαν σημείωμα όπου αναγραφόταν η διεύθυνση της εφημερίδας, στην κατοχή ενός από τους υπόπτους που συνελήφθησαν στην πόλη Γκαζίαντεπ, κοντά στα σύνορα με τη Συρία. Οι συλληφθέντες αυτοί θεωρούνται από την αστυνομία μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος. Από αργά το βράδυ της Παρασκευής η αστυνομία ύψωσε μπάρες γύρω από το κτίριο της εφημερίδας και ελέγχει εξονυχιστικά όσους κινούνται στη συνοικία.

«Η εφημερίδα συνεχίζει να εκδίδεται παρά τις απειλές αυτού του είδους» έγραψε ο διευθυντής έκδοσης, Ακίν Αταλάι, «Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την αποστολή πληροφόρησης, όποιες και αν είναι οι συνθήκες» τόνισε.

Τον Μάιο, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν προσέφυγε στα δικαστήρια σε βάρος της Cumhuriyet επειδή δημοσίευσε φωτογραφίες από οχήματα, γεμάτα με όπλα, που κατευθύνονταν στη Συρία και ανήκαν στις τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών (MIT), ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας, Τζαν Ντουντάρ, κινδυνεύει να καταδικαστεί σε πολυετή φυλάκιση.

Θεωρούμε πως πλέον όλοι έχουν πειστεί για τις ΄΄Δημοκρατικές και Ελεύθερες ΄΄ εκλογές που θα διεξαχθούν στην Τουρκία. Ότι δεν αρέσει στον Ερντογάν ΄΄κόβεται΄΄ ή φυλακίζεται, τώρα βλέπουμε και την εκδοχή να ΄΄προστατεύεται΄΄. Δηλαδή πόσο χαζό θεωρεί το λαό του, όταν προσπαθεί να τον πείσει ότι την εφημερίδα που ο ίδιος πολεμάει με λύσσα, έχει στείλει τραμπούκους να την διαλύσουν, έχει σύρει για ανύπαρκτους λόγους στη στημένη δικαιοσύνη, ξαφνικά νοιάζεται για το καλό της και την προστασία της. Η Τουρκία έχει μπει σε μεγάλες περιπέτειες με τον αλαζόνα, δολοφόνο Ερντογάν και σύντομα θα κλάψει πικρά.

Χρήστος Καλογερόπουλος – Βαλκάνιος

Στρατηγικός Αναλυτής

Εξειδικευμένος σε Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας

στη ΝΑ Μεσόγειο


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου