Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Θα πολεμήσουμε εσάς και το φονικά σας μνημόνια, κύριε Τσίπρα γιατί…»Δεν γίνεται αλλιώς»

Θα πολεμήσουμε εσάς και το φονικά σας μνημόνια, κύριε Τσίπρα γιατί…»Δεν γίνεται αλλιώς»

Μπορείτε κύριε Τσίπρα να πανηγυρίζετε γιατί με τον αγώνα μας, από το 2011 να δείξουμε ότι πέρα από τον δρόμο των Μνημονίων και της εξάρτησης υπάρχει άλλος δρόμος, απλά γίνατε ένας ακόμα μνημονιακός πρωθυπουργός.

Μπορείτε να είστε διπλά ευχαριστημένο γιατί με την οβιδιακή κωλοτούμπα σας και τις εκλογές express σήμερα ψηφίζετε ένα φονικό Μνημόνιο και ο κόσμος είναι στα σπίτια του, δίνοντας περιμένοντας το τσουνάμι!

Αλλά κύριε Τσίπρα, εμείς στην Αριστερά, στην πραγματική Αριστερά εννοώ, όχι σε αυτή που λέτε ότι ανήκετε για να παραμυθιάσετε τους τσιπροφρουρούς σας, ένα χρέος έχουμε…Ένα χρέος διαχρονικό για τους λάτρεις του σοσιαλισμού.

ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Ξέρετε κύριε Τσίπρα, η ίδια η συνείδηση μας δεν μας επιτρέπει την παραίτηση την ίδια ώρα που παιδιά πηγαίνουν νηστικά στα σχολεία, που ολόκληρες οικογένειες την βγάζουν με ένα κιλό μακαρόνια, που μικροεπαγγελματίες γίνονται επαίτες σε μία νύχτα. Είμαστε περίεργοι τύποι, βλέπετε!

Δεν το κάνουμε γιατί θέλουμε να επιδείξουμε συμπόνοια….Είναι που μάθαμε ότι η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο (και τα μνημόνια είναι η ακραία μορφή εκμετάλλευσης του κεφαλαίου στις δυνάμεις της εργασίας) δεν είναι νομοτελειακό γεγονός.

Θα πολεμήσουμε κύριε Τσίπρα, εσάς και τα φονικά σας Μνημόνια, καλώντας μέρα με την μέρα, ολοένα και περισσότερους γείτονες μας να ξεπεράσουν την απογοήτευση και να γεμίσουν τις πλατείες και τους δρόμους, να μπλοκάρουν την εφαρμογή του μνημονίου, για να βρούμε τον βηματισμό που θα οδηγήσει στην ανατροπή σου και στην τελική ανατροπή όλων των παλαιομνημονιακών δυνάμεων που ανάστησες τον Ιούλιο!

Θα πολεμήσουμε κύριε Τσίπρα, γιατί η Αριστερά δεν φοβήθηκε την «υπεροπλία» των αντίπαλων ποτέ, ακόμα και όταν έκαιγαν τα τέκνα της με Ναπάλμ στον Γράμμο, επειδή το πρόταγμα για μία αταξική κοινωνία σκιάζε κάθε φόβο!

Θα πολεμήσουμε…..

Δεν γίνεται αλλιώς, βλέπεις…..

Του Σπύρου Γουδέβενου


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου