Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Προσοχή στις ημερομηνίες που έρχονται

Προσοχή στις ημερομηνίες που έρχονται

Οι πεφωτισμένοι τραβούν την προσοχή μας συνέχεια με ημερομηνίες, αυτήν την φορά οι ημερομηνίες είναι για τον επόμενο μήνα.

Το τεύχος του Ιανουαρίου… του περιοδικού The Economist αναστάτωσε τους συνομοσιολόγους σαν και εμάς, όταν στο πρωτοσέλιδο του άρχισαν τις προβλέψεις για αυτά που πρόκειται να συμβούν φέτος.

Το περιοδικό The Economist έχει στενούς δεσμούς με την οικογένεια Ροντσαιλτ και παρουσιάζει σαν εκπρόσωπος τους ποια είναι τα σχέδια τους.


Προσέξτε το πρωτοσέλιδο του περιοδικού και τα βέλη με τις ημερομηνίες, από τον Ιανουάριο έχουν προειδοποιήσει για γεγονότα που ίσως αλλάξουν την ανθρωπότητα για πάντα. Οι ημερομηνίες 3 και 5 Νοεμβρίου δεν είναι τυχαίες ακόμα και στην περίπτωση που δεν συμβεί τίποτα. Πίσω από τα παρασκήνια ίσως ξεκινήσουν τα γεννητούρια γεγονότων με παγκόσμιο αντίκτυπο…μην περιμένετε να μας δηλώσουν τι ακριβώς θα γίνει.

Τα μηνύματα στο περιοδικό αποκωδικοποιούν μεγάλα γεγονότα… η ίδια η οικογένεια που εκμεταλλεύεται την ανθρωπότητα σαν δούλους προκαλώντας οικονομικές καταστροφές στις χώρες…φορτώνοντας την με εφορίες και αναγκάζοντας τους πολίτες να πληρώνουν μέχρι να πεθάνουν…εκτός αυτού μας πληροφορούν εκ των προτέρων τι μας ετοιμάζουν.


Πανικός στην Κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ και στην συνέχεια σε όλο τον κόσμο…όλα είναι μπροστά στα μάτια μας από τις αρχές του χρόνου μας τα δείχνουν αλλά εμείς έχουμε άλλα προβλήματα για να δούμε τα πραγματικά τους σχέδια.


Η πονηρή γάτα στην εικόνα απεικονίζει μάλλον την ελίτ που μας κυνηγάει σαν τα ποντίκια.


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου