Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

"Πουτιν" Ανακοινωσε πως εχει ετοιμες προς χρήση 100 πυρηνικές κεφαλές

"Πουτιν" Ανακοινωσε πως εχει ετοιμες προς χρήση 100 πυρηνικές κεφαλές

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ απο Πουτιν Ανακοινωσε πως εχει ετοιμες προς χρήση 100 πυρηνικές κεφαλές

Ο Β.Πούτιν προειδοποίησε την Δύση λέγοντας πως «έχουνμε την τεχνογνωσία, τα όπλα και την θέληση να τα χρησιμοποιήσουμε απεναντι στους εχθρούς μας ενώ ανακοινώθηκε η ένταξη στο στρατηγικό οπλοστάσιο της Ρωσίας 100 πυρηνικών κεφαλών!

Η Ρωσία έχει εκσυγχρονίσει το οπλοστάσιο της με υψηλής ακρίβειας και τεχνολογίας όπλα είπε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν ενώ τόνισε πως θα χρησιμοποιήσει το οπλοστάσιο του αν απειληθεί για να διασφαλίσει την ασφάλεια του.

«Βασικά , όλοι οι συνεργάτες μας γνωρίζουν σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων ότι η Ρωσία κατέχει υψηλής ακρίβειας όπλα. Ένα πράγμα είναι αυτό, ότι οι ειδικοί γνωρίζουν πως η Ρωσία κατέχει αυτά τα όπλα ενώ το άλλο πράγμα είναι- για να το ξεκαθαρίσουμε- ότι είναι υψηλής ποιότητας. Το τρίτο πράγμα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι πολύ καλά εκπαιδευμένοι και προετοιμασμένοι να τα χρησιμοποιήσουν. Και το τέταρτο είναι ότι η Ρωσία έχει την θέληση να το κάνει αν αυτό συμπίπτει με τα εθνικά της συμφέροντα του κράτους και του λαού της» είπε ο Β.Πούτιν στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς τη Δύση!


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου