Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

O υπουργός-φάντασμα απέκτησε… ονοματεπώνυμο

O υπουργός-φάντασμα απέκτησε… ονοματεπώνυμο

Πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία του έλεγχου του πόθεν έσχες και να βγει το πόρισμα της επιτροπής της Βουλής προκείμενου να τοποθετηθεί οποιοσδήποτε για το θέμα», τόνισε σε δηλώσεις του ο Γ. Σταθάκης.

Ο υπουργός-φάντασμα απέκτησε… όνομα - Ο Γ. Σταθάκης και το πόθεν έσχες

Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης φέρεται να είναι ο υπουργός που είχε παραλείψει να δηλώσει το ένα εκατομμύριο ευρώ στο πόθεν έσχες του 2012.

Τον υπουργό κατονόμασε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, ενώ το όνομα του κ.Σταθάκη κυκλοφορούσε στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία το τελευταίο διήμερο.

Ο ίδιος, εισερχόμενος στη Βουλή το απόγευμα, “πολιορκήθηκε” από δημοσιογράφους, ωστόσο φέρεται να είπε πως μεχρι να ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα από την επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής δεν δικαιούται να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση.

Δεν έδειξε πάντως την παραμικρή ανησυχία καθώς είχε ενημερώσει σχετικά τους αρμοδίους της Βουλής και της κυβέρνησης κατά την προεκλογική περίοδο.

Οι πληροφορίες φέρουν τον υπουργό να μην δήλωσε το συγκεκριμένο ποσό στο πόθεν έσχες του 2012 αλλά να το δήλωσε κανονικά στις δηλώσεις του 2013 και του 2014. Λίγο πριν από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ζήτησε μόνος του να υποβάλλει συμπληρωματική δήλωση για το επίμαχο έτος, προκειμένου να διορθώσει την παράλειψη.

Να σημειωθεί ότι η Βουλή έχει δώσει στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες μέχρι και το 2011, ενώ παραμένει η δημοσιοποίηση των επομένων ετών.


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου