Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Λονδίνο: Βγήκε από τα ρούχα της και σκαρφάλωσε στη στέγη για χάρη της... τέχνης

Λονδίνο: Βγήκε από τα ρούχα της και σκαρφάλωσε στη στέγη για χάρη της... τέχνης

«Αναστάτωσε» την πόλη

Όσοι Λονδρέζοι πέρασαν την Παρασκευή έξω το συγκεκριμένο κτίριο έμειναν άφωνοι και δίχως να χάσουν λεπτό, πήραν τα κινητά τους τηλέφωνα και «έστειλαν» τη γυμνή γυναίκα στο Twitter

«Αναστάτωση» στο Λονδίνο και «χαμό» στο Twitter κατάφερε να προκαλέσει μια γυναίκα με την απόφασή της να βγει από τα ρούχα της, να σκαρφαλώσει στην σκεπή ενός κτιρίου και να πάρει μια φανέρα... άβολη πόζα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Κι όμως όσοι Λονδρέζοι πέρασαν την Παρασκευή έξω το συγκεκριμένο κτίριο έμειναν άφωνοι και δίχως να χάσουν λεπτό, πήραν τα κινητά τους τηλέφωνα και «έστειλαν» τη γυμνή γυναίκα στο Twitter.

Ωστόσο, έπειτα από την αρχική σύγχυση, που η θέα της άγνωστης κυρίας προκάλεσε, αποκαλύφθηκε ότι η ομολογουμένως παράξενη κίνησή της, δεν ήταν παρά μέρος ενός σόου που έγινε στο πλαίσιο ενός καλλιτεχνικού φεστιβάλ.

Και για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά την... παράσταση, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι το μεσημέρι του Σαββάτου και για τέσσερις ώρες η ίδια γυναίκα θα γδυθεί ξανά και θα κάτσει στην κορυφή της σκεπής του ίδιου κτιρίου, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι φιλοξενεί ένα καλλιτεχνικό στούντιο...
Οι επίμαχες εικόνες που αναρτήθηκαν στο Twitter



ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου