Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Η Ιαπωνία γερνάει, οι Ιάπωνες δεν έχουν όρεξη στην σεξουαλική επαφή

Η Ιαπωνία γερνάει, οι Ιάπωνες δεν έχουν όρεξη στην σεξουαλική επαφή

Η Ιαπωνία γερνάει, οι Ιάπωνες δεν έχουν όρεξη στην σεξουαλική επαφή

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Αμπε, ανάγγειλε οτι θα λάβει δραστικά μέτρα για να θέσει τέρμα στην δραματική μείωση του ιαπωνικού πληθυσμού.

Στην Ιαπωνία συμβαίνει κάτι ανάλογο με τις δυτικές χώρες και πολλοί άνδρες έρχονται πεθαμένοι από την δουλειά τους με σαν αποτέλεσμα να μην έχουν όρεξη να κάνουν παιδιά.

Πολλές χώρες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με την αυξανόμενη γήρανση του πληθυσμού κατά μέσο όρο, αλλά υπάρχουν επίσης χώρες που υποφέρουν από το αντίθετο.

Για παράδειγμα, δείτε την γραφική, τις επόμενες δεκαετίες η Ιαπωνία έχει σοβαρά προβλήματα εάν δεν συμβεί κάτι. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Αμπε, ανάγγειλε τα «δραστικά μέτρα» να ωθήσει την ανάπτυξη του πληθυσμού.

Το γεγονός ότι ένας πρωθυπουργός λαμβάνει τέτοια μέτρα δηλώνει το την σοβαρότητα της κατάστασης και οτι οι Ιάπωνες ασχολούνται με το μέλλον της χώρας τους. Βέβαια σε μια χώρα όπου ο πληθυσμός ολοένα μειώνεται και οι άνδρες δεν έχουν όρεξη στο σεξ επειδή είναι κουρασμένοι ή έχουν πονοκέφαλο, πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα.

Με τα σημερινά δεδομένα θα συμβεί το εξής με τον πληθυσμό στην Ιαπωνία. Ο αριθμός των ηλικιωμένων θα αυξάνεται συνέχεια, ενώ το σύνολο του πληθυσμού θα μειώνεται σημαντικά και μέχρι το 2060 οι ηλικιωμένοι θα αποτελούν περίπου το 40 τοις εκατό του ιαπωνικού πληθυσμού.

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι το διαθέσιμο εργατικό δυναμικό στην Ιαπωνία θα μειωθεί δραματικά, ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που πρέπει να σιτιστούν θα αυξηθεί.


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου