Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Στο δια ταύτα

Στο δια ταύτα

Επιτέλους ξανάρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι ήμαστε κλινικά και οργανικά ανίκανοι και σαν λαός και σαν άνθρωποι!Εάν φυσικά συνεχίσουμε να ακολουθούμε το σύστημα τους· κάτι που είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε. Αν δεν απαλλαγούμε πλήρως από το καθεστώς που υπάρχει και το μόνιμο εδώ και χρονιά τρυπάκι που μας βάζουν δεν θα ησυχάσουμε φίλοι μου.

Καλά τα λες ρε έξυπνε πολυλογά θα μου πείτε, και θα έχετε και μεγάλο δίκιο… αλλά πώς να την κάνουμε αυτή την αλλαγή, εφόσον το σύστημα θέλει και έχει στηθεί μόνο κατ” εξυπηρέτηση των ίδιων δεν θα γίνει τίποτα!Ήδη άρχισαν τα όργανα. Οι μεν κατηγορούν πάλι τους δε και σε υπνωτίζουν κατακαημένε Ελληνικέ λαέ έτσι που να πιστεύεις πως πρέπει να διώξεις αυτόν που σήμερα έκανε πάλι καλοτούμπα και να φέρεις τον άλλο που δεν κάνει τέτοια κλπ κάτι που αν κοιτάξεις πίσω θα δεις πως κάθε μα κάθε φορά συμβαίνει κατ” επανάληψη με τον ίδιο τρόπο όποιο όργανο τους και αν είναι στην καρέκλα.

Σύνελθε Ελληνικέ λαέ, σύνελθε συνάνθρωπε και αγαπητέ μου συμπολίτη και συγχωριανέ και άγνωστε φίλε μου και κοίτα την μέχρι σήμερα πορεία και τον τρόπο τους και όχι τα ψεύτικα τα λόγια του αύριο που τάζουνε, δεν έχουν σκοπό να τα κάνουν πράξη, εναλλαγή της καρέκλας θέλουν για να περνάνε βήμα βήμα όπως πρέπει το σχέδιο του αφανισμού σου.

Και στο κάτω κάτω σαν πολύ δεν μας ζαλίσατε ρε φίλε με τους Έλληνες… Και γιατί δηλαδή να πρέπει να γυρίζουν όλα γύρω από αυτούς; Γιατί δηλαδή να πρέπει να αφανιστούν μόνο αυτοί? Ε;;; Γιατί;;; Σιγά τα άτομα…. Οι νεολαία είναι όλη μέρα σε μια καφετέρια με ένα κινητό στο χέρι και οι μεγαλύτεροι στο καφενείο για ουζάκια και τσιπούρα. Παρατήστε μας πια με αυτούς, μας έχετε ζαλίσει….

Δεν σας είναι ούτε καν εύλογη η απορία γιατί τέτοια εμμονή με μας όλα αυτά τα χρόνια; Και άντε πανεπιστημιακά και κοινωνικά ήμαστε λέμε αμόρφωτοι, που τα τελευταία χρόνια υποτίθεται ότι βγάλαμε πολλοί από εμάς και πέντε πανεπιστήμια. Εκείνα τα χρόνια ρε ήταν ξυπόλυτοι άπλυτοι φτωχοί και αγράμματοι αλλά δεν επέτρεπαν καμιά μορφή ντροπής πάνω τους. Μάλλον αυτά τα γράμματα που υποτίθεται μάθαμε μας κατέστρεψαν και δεν βλέπουμε πέρα από τη μύτη μας.

Για λοιπόν να σπάσουμε το κατεστημένο σύστημα που εδώ και χρόνια ορίζει τα πάντα. Μπορούμε;;; Εγώ μπορώ γιατί το ξέρω και το βλέπω κοιτώντας πίσω πως κάθε φορά είμαι στο ίδιο έργο θεατής με διαφορετικούς ηθοποιούς στο ρόλο αρχηγών και διεφθαρμένων ηγετών ήδη πριν την ανάληψη της καρέκλας!

Ποια αριστερά και ποια δεξιά και ποιο κέντρο κλπ;;; Ακόλουθοι όλοι της ίδιας σχολής καταστροφής του Ελληνικού λαού πληρωμένοι και πουλημένοι στο βωμό της εβραιομασονίας προς ανάληψη της εξουσίας, καταστρέφοντας αρχικά εμάς τους ανυπότακτους και αυτούς που μέχρι σήμερα αποδεδειγμένα έκαναν τη διαφορά. Είναι το τελευταίο οχυρό για υποδούλωση όλου του κόσμου. Τι λέτε; Μπορούμε πάλι να κάνουμε τη διαφορά και να καταστρέψουμε κάθε σχέδιο;;; Εγώ λέω μπορούμε ρε παιδιά!

Έρχονται εκλογές….. μαύρο…. Κατάμαυρο παντού. Αφήστε μόνο τα κοματόσκυλα να δώσουν ψήφο στον ευεργέτη τους που τόσα χρόνια τους ταίζει και σβήστε τους. Ψήφο σε κανέναν λοιπόν και σκεφτείτε ανθρώπινα και λογικά. Αν δεν έχει εκείνο το χαρτί με το σταυρό πάνω που να λέει σε θέλω στην εξουσία πως θα βγει;;;; Δεν θα βγει….

Οπότε μαύρο παιδιά ή δαγκωτό στα μικρά μικρά και ασήμαντα μη συστημικά κόμματα (ακόμα και ο γραφικός Λεβέντης, συστημικός είναι αν ακούσετε με προσοχή τα λεγόμενά του…). Ας τους πολεμήσουμε με τα ίδια τους τα όπλα· Με τους εκλογικούς νομούς τους που αλλάζουν ανάλογα με το τι βολεύει την εκάστοτε κυβέρνηση! Καμία ψήφο σε κανέναν, μαύροοοοοοο!!!!! Δεν θέλω κανέναν ρε από εσάς εκεί μέσα, έξω και οι 300, ουστ ρεεεεε, ουστ!!!!

Ουστ σε όλα τα κοπρόσκυλα εκεί μέσα φίλοι μου… σε όλααααααααα

Και μετά τι θα γίνει όμως; Ακυβέρνητοι θα μείνουμε;

Μήπως τώρα ήμαστε κυβερνώμενοι ρε;;;;

Για να συνερχόμαστε λίγο λίγο….. δεν είπε κάνεις να βγούμε από το μαντρί να πάμε στον λύκο, είπαμε να φύγουν οι τσομπάνηδες από μέσα που μας σφάζουν κάθε μέρα! Έχουμε ευλογημένη γη βρε κοιμισμένε λαέ… το χορτάρι και το νερό μέσα στο μαντρί υπάρχει, δεν θέλουμε τσομπάνη να μας ταΐσει, μεταφράστε το μεταφορικό μου παράδειγμα στην πράξη να δείτε ότι έτσι είναι. Έλα να ξυπνάμε και να σηκώνουμε κεφάλι!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ

Έχουμε ελπίδα να σωθούμε και είναι στο χέρι μας!!!!!

ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου