Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Σίγησε το δελτίο του ΑΝΤ1 μετά από 26 χρόνια

Σίγησε το δελτίο του ΑΝΤ1 μετά από 26 χρόνια

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στον ΑΝΤ 1 μετά και τις χθεσινές απολύσεις που έφεραν στην έξοδο περισσότερους από 40 εργαζόμενους τεχνικούς και δημοσιογράφους σε συνέχεια και των προηγούμενων μαζικών αποχωρήσεων. 

Ήδη για χθες που έγιναν γνωστές οι απολύσεις τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 6ωρης στάσης (18.00-24.00) εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους, οι οποίοι εργάζονται στον Τ/Σ «ΑΝΤΕΝΝΑ» και στην ιστοσελίδα www.antenna.gr με τις Διοικήσεις των Ενώσεων να ζητούν την άμεση ανάκληση των απολύσεων και να καλούν την εργοδοσία να εγκαταλείψει τις αντεργατικές πρακτικές της, επισημαίνοντας ότι η καταπάτηση στοιχειωδών εργασιακών δικαιωμάτων δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή σε οποιοδήποτε ΜΜΕ.

 Ενδεικτικό της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι ότι δεν μεταδίδονται δελτία ειδήσεων του σταθμού μετά από 26 χρόνια λόγω της στάσης εργασίας των εργαζομένων. Με αφορμή τις απολύσεις στον τηλεοπτικό σταθμό, έκαναν δηλώσεις ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου