Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Λαφαζάνης και Θεοδωράκης καλούν τον Τσίπρα σε ντιμπέιτ

Λαφαζάνης και Θεοδωράκης καλούν τον Τσίπρα σε ντιμπέιτ

Παναγιώτης Λαφαζάνης και Σταύρος Θεοδωράκης, καλούν σε τηλεοπτικό διάλογο τον Αλέξη Τσίπρα.

Με γραπτή ανακοίνωσή της, η Λαϊκή Ενότητα του κ. Λαγαζάνη, καλεί τον Πρωθυπουργό και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς «σε έναν ανοιχτό, δημοκρατικό, ισότιμο και διαφανή διάλογο των πολιτικών αρχηγών που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να βασιστεί σε βαρετούς μονολόγους».

Το κόμμα του κ. Λαφαζάνη προσθέτει, ότι «θα επιμείνουμε σε αυτή την πρόταση που θα δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες να ζυγίσουν σωστά την ψήφο τους».

Η Λαϊκή Ενότητα καθιστά σαφές ότι οι εκλογές «φαστ τρακ» που επέλεξε το Μαξίμου, συνιστούν μια ασφυκτική προεκλογική τακτική προς όφελος των μνημονιακών-συστημικών δυνάμεων η οποία υποτιμά την κριτική σκέψη των πολιτών.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, προσκαλεί τον Πρωθυπουργό και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη σε ανοιχτή τηλεοπτική συζήτηση. Διευκρινίζει ωστόσο, ότι οι παράλληλοι μονόλογοι επτά ή οκτώ πολιτικών αρχηγών στα ντιμπέιτ δεν βγάζουν κανένα αποτέλεσμα καθότι ο καθένας παπαγαλίζει με ξύλινη γλώσσα τις προκάτ απαντήσεις που του έχουν ετοιμάσει οι συνεργάτες του.


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου