Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Δηλαδή ο παράνομα διορισμένος Ντογιάκος θα διερευνήσει τυχόν ευθύνες πολιτικών προσώπων; Με ποιά αρμοδιότητα;

Δηλαδή ο παράνομα διορισμένος Ντογιάκος θα διερευνήσει τυχόν ευθύνες πολιτικών προσώπων; Με ποιά αρμοδιότητα;

6/8/2015

Μόνο για γέλια είναι η είδηση ότι ο Ντογιάκος έκανε παρέμβαση για τις καταγγελίες περί παραβίασης των Capital Controls από πολιτικά πρόσωπα. Εάν δεν πρόκειται βεβαίως για κάποια νέα απόπειρα συγκάλυψης σαν την περίπτωση χρηματισμού Χαϊκάλη που μόνον…ένας μαέστρος σαν τον Ντογιάκο θα μπορούσε να κάνει.

Όπως βεβαίως ακόμα περιμένουμε μία υπεύθυνη απάντηση για το ηχητικό με τον «Παναθηναϊκάκια». Ήταν μοντάζ; Παρακολουθούσε κάποιος τον Σαμαρά; Έδινε ο Σαμαράς εντολές στην δικαιοσύνη; Αλλού θα είχαν πέσει κεφάλια για δέκα διαφορετικούς λόγους. Εδώ απλώς έγινε συγκάλυψη.

Εκτός από τις τρομερές καταγγελίες για τον παράνομο διορισμό του, που βεβαίως ουδείς διέψευσε, ο κύριος Ντογιάκος δεν έχει κανένα δικαίωμα να ακουμπήσει πολιτικά πρόσωπα. Ο ίδιος μάλιστα το γνωρίζει καλά. Πως λοιπόν είναι δυνατόν να βλέπει τα ανακριβή αυτά δημοσιεύματα και να μην βγάζει άχνα; Πως γίνεται να μην διαψεύδει αυτή την τερατολογία;

Μάλλον επειδή τον βολεύει για να φτιάξει το προφίλ του στα φιλικά μέσα, τώρα που βλέπει ότι σπάει η ομερτά την οποία πιστά υπηρέτησε. Για να δούμε τι θα κάνει και η κυβέρνηση για το θέμα.


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου