Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Τραγωδία: Ξεψύχησε 23χρονη κάνοντας bunjee jumping

Τραγωδία: Ξεψύχησε 23χρονη κάνοντας bunjee jumping

22/7/2015

Μια 23χρονη Βρετανίδα έχασε την ζωή της την Τρίτη το απόγευμα (3 μ.μ. τοπική ώρα), ενώ έκανε bunjee jumping σε γέφυρα πάνω από τον ποταμό Tablate, κοντά στην ισπανική πόλη Lanjaron, 56 χιλιόμετρα από την Γρανάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ισπανικής αστυνομίας, που διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος, η 23χρονη Klyo De Abreu, από το Λονδίνο, έχασε την ζωή της μπροστά στα μάτια της θείας της και άλλων τουριστών, ενώ έκανε το extreme άθλημα για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια μέρα.

Η νεαρή Βρετανίδα, από το Λονδίνο, κρεμόταν ακόμα νεκρή από το σχοινί όταν έφθασαν στο σημείο οι διασώστες και η πρώτη εκτίμηση για το τραγικό δυστύχημα είναι ότι οφείλεται σε κακό υπολογισμό στο μήκος του σχοινιού, παρά το ό,τι τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται και η αστυνομία πρόκειται, μεταξύ άλλων, να ζητήσει πληροφορίες και από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Η νεαρή Βρετανίδα έκανε bunjee jumping μέσω τοπικής εταιρείας για extreme sports και η χρέωση ήταν 35 ευρώ για κάθε άλμα από ύψος 20 μέτρων.

Σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες η μεταλλική γέφυρα από την οποία κάνουν bunjee jumping οι αθλητές στον ποταμό Tablate είναι 20 ετών και αναφέρουν ότι πρόκειται για μια «ανατριχιαστική εμπειρία», αφού τα τοιχώματα της χαράδρας είναι πολύ κοντά και η μεταλλική γέφυρα βρίσκεται 79 μέτρα πάνω από μια αρχαία ρωμαϊκή γέφυρα, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πιστεύεται ότι έχει παρουσιάσει ρωγμές.


ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου