Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Να ζητήσει αμέσως εξηγήσεις η Ελλάδα για τις διαρροές

Να ζητήσει αμέσως εξηγήσεις η Ελλάδα για τις διαρροές

Δεν γίνεται να τρομοκρατούν τον κόσμο με μπαράζ δημοσιευμάτων και διαρροών για τις ελληνικές τράπεζες, με σκοπό να πιέσουν την Ελλάδα.

Ποιοι έχουν συμφέρον να σπείρουν τον τρόμο στον κόσμο, μέσω της κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος, ποντάροντας στην ανησυχία των πολιτών να τραβήξουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες;

Μια διαρροή από το χθεσινό Eurogroup που δημοσιοποίησε το δίκτυο Reuters έφερε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων από τον διεθνή τύπου για τις ελληνικές τράπεζες, περί λουκέτου στις τράπεζες τη Δευτέρα και επιβολή capital controls.

Η πληροφορία του Reuters ήρθε, όπως υποστηρίζει το δίκτυο, μέσα από το Eurogroup και συγκεκριμένα από αξιωματούχο που ήταν μπροστά σε μια στιχομυθία του Γερούν Ντάισελμπλουμ με το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ Μπενουά Κερέ. Ο Πρόεδρος του Eurogroup φέρεται, με βάση το άρθρο, να ρώτησε τον Κερέ αν θα ανοίξουν σήμερα Παρασκευή οι τράπεζες στην Ελλάδα, με το μέλος της ΕΚΤ να απαντά, πάντα με βάση το ίδιο άρθρο: «για αύριο (σ.σ. σήμερα Παρασκευή) ναι. Δεν ξέρω για τη Δευτέρα».

Ποιοι έδωσαν τη διαρροή μέσα από τη συνεδρίαση; Είναι υπαρκτή αυτή η στιχομυθία και αν όχι ποιους εξυπηρετεί;


Η Ελλάδα θα πρέπει να ζητήσει άμεσα εξηγήσεις από τον κ. Κερέ και την ΕΚΤ, για να διαπιστωθεί αν η διαρροή είναι υπαρκτή ή αν πρόκειται να μια ακόμα σπέκουλα κύκλων της Ευρώπης που θέλουν την κατάρρευση της Ελλάδας μέσω ενός ατυχήματος.

Να μπει ένα τέλος στους «τορναδόρους» εντός και εκτός συνόρων.

ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου