Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Η Μέρκελ υποδέχθηκε τον Αλέξη με τιμές αρχηγού κράτους

Η Μέρκελ υποδέχθηκε τον Αλέξη με τιμές αρχηγού κράτους
Εντυπωσιακή τελετή υποδοχής στην Καγκελαρία στο Βερολίνο
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδέχθηκε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Βερολίνο.
Η ειδική τελετή στην Καγκελαρία της Γερμανίας στη γερμανική πρωτεύουσα για την υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.
Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός με κάθε επισημότητα στην Καγκελαρία από την Ανγκελα Μέρκελ, ενώ τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν Γερμανοί αξιωματούχοι, αλλά και τιμητικό άγημα.
Η Γερμανίδα καγκελάριος υποδέχθηκε χαμογελαστή τον Έλληνα πρωθυπουργό, ενώ υπήρξε ανάκρουση των εθνικών ύμνων Ελλάδας και Γερμανίας από το τιμητικό στρατιωτικό άγημα.
Το ελληνικό πρωθυπουργικό αεροσκάφος προσγειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στο Βερολίνο στο αεροδρόμιο Tegel.
Ο Αλέξης Τσίπρας κατευθύνθηκε αμέσως συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων στο ξενοδοχείο Marriott, στο κέντρο του Βερολίνου και συγκεκριμένα στην Potsdamer Platz.  
Πέντε λευκές μοτοσικλέτες με ένστολους ακολουθούν σε κάθε βήμα την ελληνική αποστολή, η οποία πραγματοποιεί τις μετακινήσεις της με τρία πολυτελή αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με τη μεγαλύτερη γερμανική εφημερίδα, τη Bild, η οποία ακολουθεί τον Έλληνα πρωθυπουργό σε κάθε του βήμα, η συνοδεία που διατέθηκε στην ελληνική αποστολή είναι η μικρότερη δυνατή που επιβάλει το πρωτόκολλο.




ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του 
διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου