Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Όλες οι «ντρίμπλες» του … άστεγου Κριστιάνο Ρονάλντο

Όλες οι «ντρίμπλες» του … άστεγου Κριστιάνο Ρονάλντο

Το «πλήρες» βίντεο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μεταμφιεσμένο σε άστεγο να παίζει σε πεζόδρομο της Μαδρίτης μαζί με ένα παιδί που δεν τον είχε αναγνωρίσει κάνει εδώ και λίγες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο τα δύο τελευταία χρόνια σύμφωνα με το δημοψήφισμα της FIFA έβαλε περούκα, μούσι και φόρεσε μαύρα γυαλιά και βγήκε πριν από λίγες ημέρες στους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας. Και η μεταμφίεση του αποδείχθηκε εξαιρετική …ντρίμπλα για τους περαστικούς και εκείνους που κάθονταν τριγύρω την ώρα εκείνη. Με μοναδικό …ενδιαφερόμενο για αυτόν έναν πιτσιρίκο που θέλησε να παίξει ποδόσφαιρο μαζί με τον άγνωστο άνδρα. Ο Πορτογάλος φυσικά δεν παρέλειψε να δώσει ένα …στοιχείο για την ταυτότητα του με τα κολπάκια του με τη στρογγυλή θεά με τον μικρό παρτενέρ του να το απολαμβάνει και να συμμετέχει και αυτός στο αυτοσχέδιο ντουέτο επίδειξης.

Και όταν ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ της μπάλας αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα έχοντας ήδη ετοιμάσει ένα αναμφίβολα αλησμόνητο και σίγουρα λίαν απροσδόκητο δώρο στο μικρό του συμπαίκτη ο τελευταίος έμεινε άναυδος από το σοκ της «μεταμόρφωσης» του ως εκείνη τη στιγμή άγνωστου, σ’ αυτόν και όχι μόνον, άνδρα όπως ήταν φυσικό έγινε επί ώρα το έλα να δεις στους τριγύρω χώρους .



ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου