Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Π. Καμμένος στο Αιγάλεω: «Θα πάμε στη Μέρκελ για διαπραγμάτευση όρθιοι ως Έλληνες και όχι γονατιστοί»

Π. Καμμένος στο Αιγάλεω: «Θα πάμε στη Μέρκελ για διαπραγμάτευση όρθιοι ως Έλληνες και όχι γονατιστοί»


Συγκλονιστικός ήταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στη συγκέντρωση του κόμματος στο Αιγάλεω!

«Από τις 26 του μήνα, οι ΑΝΕΛ, ως μέλος της νέας κυβέρνησης, θα διαπραγματευτούμε σκληρά για το καλό της πατρίδας και το συμφέρον της. Δεν θα δεχθούμε όμως εκβιασμούς. Στη Μέρκελ θα πάμε όρθιοι κι όχι γονατιστοί. Όπως πρέπει να πηγαίνουν οι Έλληνες», είπε από το  κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Σταύρος Βενέτης» στο Αιγάλεω, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, Πάνος Καμμένος που υποσχέθηκε να επαναφέρει το χαμόγελο στα πρόσωπα των Ελλήνων.

2229395
Ο Πάνος Καμμένος μπήκε υπό τους ήχους του «We will Rock you» στο κλειστό του Αιγάλεω.

«Εδώ από το Αιγάλεω περνά η ανατροπή. Όταν το 2010 έγινε πια ξεκάθαρο ότι δεχόταν επίθεση η εθνική κυριαρχία, η ορθοδοξία, η ελληνική οικογένεια, τότε από το βήμα της Βουλής κάλεσα όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να ενωθούμε σαν μια γροθιά, να ενώσουμε χέρια και ψυχές και να αντισταθούμε στη νέα τάξη πραγμάτων και στην εξαθλίωση των Ελλήνων. Μας είπαν υπερβολικούς τότε, αλλά είδατε ότι μετά από 4 χρόνια τι συνέβη. Το 70% των νέων έίναι άνεργοι. Χιλιάδες νέοι έχουν φύγει στο εξωτερικό για να εργαστούν. Εδώ λοιπόν από το Αιγάλεω, λέμε θα σας φέρουμε πίσω. Λέμε στις 6.000 οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους που δεν άντεξαν, ότι κανείς άλλος δεν θα χαθεί άδικα», είπε.

222937822222222
«Λέμε σε αυτούς που βλέπουν τα σπίτια τους να κινδυνεύουν, κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Το εγγυόμαστε οι ΑΝ.ΕΛ. Καμία κατάσχεση από την 26η του μηνός και έπειτα. Κλείστε τα τηλέφωνα στις εισπρακτικές εταιρείες και πείτε τους ότι τελειώνουν πλέον οι εκβιασμοί. Στέλνω μήνυμα σε μικρομολογιούχους που καταληστέφθηκαν από συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Στέλνω μήνυμα νίκης στους αγρότες που είναι μαζί μας. Αυτούς που εξαπάτησε ο κύριος Σαμαράς αρνούμενος να τους δει. Χαιρετίζω τους ανθρώπους που δίνουν μάχη στις Σκουριές. Τους ανασφάλιστους. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων είναι ανασφάλιστη. Και πιο πολύ χαιρετίζω τους άνεργους και τις άνεργες που ελπίζουν σε νέο ξεκίνημα από την ερχόμενη Δευτέρα. Εμείς δεν θα επιδοτήσουμε την ανεργία, αλλά θα δώσουμε πρόσβαση στην εργασία. Μας πολέμησαν και μας λοιδώρησαν. Κάποιοι από τους ΑΝΕΛ δεν άντεξαν μέχρι τέλους. Αλλά 12 παληκάρια άντεξαν και στάθηκαν στο ύψος τους παρά τον πόλεμο. Οι 12 αυτοί είμαστε εκείνοι που έριξαν την κυβέρνηση. Αυτό που είχαμε πει, το κάναμε πράξη. Άυτό είναι η εγγύηση για αύριο, το ότι δεν προδώσαμε και δεν είπαμε ψέμματα στους Έλληνες. Δεν κάναμε ποτέ κωλοτούμπα. Το κίνημα άντεξε και την Κυριακή θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος..

2229392333
«Σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω ειλικρινά. Ψηφίζουμε ΑΝΕΛ και μαζί ψηφίζουμε για την προστασία της δημόσιας περιουσίας και για να μπει τέλος στους φόρους με τους οποίους δημεύονται οι περιουσίες. Σας καλώ να μην δοθεί αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να βγουν δυνατοί ΑΝΕΛ ώστε να υπάρχει μια ουσιαστική κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Θυμηθείτε ποιος είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Αυτός που ανέτρεψε την κυβέρνηση της ΝΔ το 1993. Σας ρωτώ; Ποιοι κατήργησαν την αργία της Κυριακής; Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Ποιοι θεσμοθέτησαν την καύση των νεκρών. Σας καλώ να ενωθούμε για να επαναφέρουμε το χαμόγελο, τη λευτεριά, την εθνική κυριαρχία. Στις ένοπλες δυνάμεις, λέω δημοσίως, ότι από τη Δευτέρα, η κυβέρνηση στην οποία θα μετέχουν οι ΑΝΕΛ θα εφαρμόσει τις αποφάσεις του ΣτΕ. Τους καλώ κι αυτούς να έρθουν μαζί μας. Να ξέρετε, αυτοί που σας πούλησαν είναι αυτοί που δήθεν σας προστάτευαν. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν υποψηφίους που αμφισβητούν τη συνθήκη της Λωζάνης. Για μας η Κύπρος δεν είναι μακριά. Είναι μαζί μας. Μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι οι προδότες θα πάνε στη φυλακή. Μην έχετε αμφιβολία ότι οι κλέφτες θα πάνε στη φυλακή. Εμείς δεν έχουμε το όνομά μας στα τευτέρια του Χριστοφοράκου ή στις λίστες Λαγκάρντ. Κανείς από τις περίφημες λίστες δεν πρόκειται να τη γλιτώσει και δεν θα συμμετέχει στη διαπραγμάτευση του χρέους», είπε.

222939866665
«Μην ακούτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Θα κάνουμε αυτή που πρέπει. Θα γίνει λογιστικός έλεγχος και θα δούμε ποιο είναι το πραγματικό χρέος. Το επονείδιστο θα διαγραφεί το θέλουν ή δεν το θέλουν. Τις συνθήκες δεν τις παραβίασε η Ελλάδα, αλλά η ΕΚΤ και οι Γερμανοί ναζί που ελέγχουν σήμερα την Ευρώπη. Αν εκβιαστούμε, ξέρουμε κι άλλους δρόμους. Εμείς δεν θα πάμε γονατιστοί στη Μέρκελ. Θα πάμε όρθιοι όπως πρέπει να πηγαίνουν οι Έλληνες. Για εμάς προέχει το συμφέρον των Ελλήνων κι αυτό θα υπηρετήσουμε. Εχει μεγάλη σημασία να βάλουμε εμπρός στην πατρίδα. Πρέπει να καλλιεργηθούν ξανά τα χωράφια. Πρέπει να υπάρχει πρωτογενής παραγωγή και εξαγωγή. Λεφτά δεν υπάρχουν. Αλλά το κράτος μπορεί να δώσει για πέντε χρόνια αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες για να αρχίσουν να δουλεύουν τη γη. Βγάζουμε τα λουκέτα από τους μικροεπιχειρηματίες. Δίνουμε οξυγόνο με διαγραφ΄ή προστίμων και βάζοντας 100 ή 200 δόσεις στα παλιά οφειλόμενα. Και σκίζουμε όλους τους φορολογικούς συντελεστές. Θα είναι 7% για όλη την Ελλάδα. Πως μπορούμε να ξεκινήσουμε ανάπτυξη με τόσο περισσότερο φόρο σε σχέση με γειτονικές χώρες που έχουν προσελκύσει τις επιχειρήσεις μας. «Απενοχοποιούμε» την ιδιοκτησία. Πρέπει να πάρει εμπρός η οικοδομή», περιέγραψε ο κ. Καμμένος.

211111229385
«Έχουμε έτοιμο κυβερνητικό πρόγραμμα για κάθε τομέα. Υπάρχουν σημαντικά κεφάλαια, όπως για παράδειγμα η υγεία. Χάνονται ζωές λόγω των προβλημάτων. ΄Την έχουν διαλύσει την υγεία γιατί μέσα από εκεί έγιναν οι μεγάλες μπίζνες. Από τη Δευτέρα, ανεξάρτητα από το αν είναι ασφαλισμένος ή όχι, ο κάθε Έλληνας θα έχει πρόσβαση στη Δημόσια Υγεία. Δεν είμαστε μάγοι για να τα αλλάξουμε όλα από μια μέρα στην άλλη. Αλλά να ξέρετε ότι αυτά που έχουμε συμφωνήσει μεταξύ μας θα τα κάνουμε, όπως έγινε μέχρι τώρα. Να ξερετε ότι από τις 26 του μηνός, οι ΑΝΕΛ θα είμαστε η ανεξάρτητη φωνή της Βουλής. Θα είμαστε το αναγκαίο καλό, οι δυνάμεις που θα αποκαταστήσουν το Σύνταγμα. Είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες. Καλό αγώνα, καλή δύναμη...», κατέληξε.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ (από το 29ο λεπτό του βίντεο και μετά):



ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου