Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Πάνος Καμμένος: Δεν θα γλιτώσει κανείς!

Πάνος Καμμένος: Δεν θα γλιτώσει κανείς!

«Δεν διαπραγματεύονται διότι αυτοί που σήμερα εκπροσωπούν την Ελλάδα στο εξωτερικό, ειναι όλοι στις μαύρες λίστες της διαπλοκής. Ειναι οι πρόθυμοι που συνεχίζουν την ληστεία της χώρας γιατι απλούστατα δεν μπορούν να πουν «οχι».

 Ειναι στις λίστες Χριστοφοράκου, Λαγκαρντ, Λουξεμβουργου κλπ. Ειναι αυτοι που καρατόμησαν σε μια νύχτα τον εξαίρετο καθηγητή Κοντοπυράκη, τον διεθνούς ακτινοβολίας τ. Προεδρο της ΕΛΣΤΑΤ για να φέρουν τον επίορκο Γεωργιου, να μαγειρέψουν το έλλειμμα και να παραδώσουν την χωρα στο ΔΝΤ.

ΑΥΤΟ που θα απαιτήσουμε λοιπον, ειναι αυτο που εχει συμβεί πολλάκις στο παρελθόν για άλλες χώρες. Στο οποίο συμμετείχε ακόμα και η Ελλάδα, η κατεστραμμένη απο τον Β’ ΠΠ Ελλάδα.

Για να γινει όμως αυτό, χρειάζεται αυτοι που διαπραγματεύονται να μην εκβιάζονται. Οχι να στέλνουν τον Παπασταυρου με 5 εκ. στην λιστα Λαγκαρντ να… Διαπραγματεύεται (!!) και να γελούν οι έξω.

Να ειναι βέβαιοι όμως όλοι αυτοι που κατέστρεψαν την Ελλάδα παραδίδοντας την στην Τρόικα, οτι δεν θα γλιτώσει κανείς τους. Θα τιμωρηθούν όλοι παραδειγματικά και θα γίνουν παραδειγμα προς αποφυγή για τις επόμενες γενιές.»


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου