Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, λέει ο Σαμαράς

Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, λέει ο Σαμαράς



Στον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να «χρεώσει» ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, την κατάρρευση του χρηματιστηρίου και την εκτόξευση των spreads.

Μιλώντας στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι «εδώ και καιρό οι αγορές επισημαίνουν ότι η Ελλάδα πηγαίνει πολύ καλά με μόνη επιφύλαξη για το πολιτικό ρίσκο. Δηλαδή την αβεβαιότητα για το αν θα συνεχίσει η χώρα το δρόμο των μεταρρυθμίσεων. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η στάση της αντιπολίτευσης επιδείνωσε αυτή την εικόνα. Με ευθεία υπονόμευση της σταθερότητας. Και οι αγορές αντέδρασαν σε βάρος της χώρας μας».

Ο Αντ. Σαμαράς ισχυρίστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει τη σύγκρουση με τους εταίρους από θέση μάλιστα αδυναμίας και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως με την ολοκλήρωση των τεστ αντοχής των τραπεζών και την οριστική τακτοποίηση του χρέους η χώρα θα μπει στη μετά το μνημόνιο εποχή.

Ζήτησε δε από τους υπουργούς να μη χαλαρώσει το κυβερνητικό έργο, να υπάρξει περισσότερος και καλύτερος συντονισμός ανάμεσα στα υπουργεία, να υπάρξει καλύτερη συνεργασία μεταξύ των υπουργών και καλύτερη προβολή του κυβερνητικού έργου.


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου