Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Μετά τη διαρροή... η έκθεση

Μετά τη διαρροή... η έκθεση
Τα βάσανα δεν έχουν τέλος για τις διάσημες που έπεσαν θύματα του χάκερ και είδαν τις πιο προσωπικές τους στιγμές να διαρρέονται σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Κι ενώ έχουν βάλει όλα τα μέσα να μαζέψουν τα... αμάζευτα, τώρα ένας πρωτοποριακός καλλιτέχνης διοργανώνει έκθεση στις οποίες υπόσχεται να... κρεμάσει τα πορτρέτα όλων των κυριών που αποκαλύφθηκαν στο διαδίκτυο.

Ο XVALA υπόσχεται ότι θα εκθέσει τις επίμαχες φωτογραφίες χωρίς να τις υποβάλει σε επεξεργασία και οποιαδήποτε τροποποίηση.


Η έκθεση υπό τον τίτλο "No Delete" θα κάνει εγκαίνια στις 30 Οκτωβρίου σε γκαλερί του Λος Άντζελες στην Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα, ενώ είναι μέρος της εκστρατείας του ίδιου καλλιτέχνη Fear Google, η οποία έχει στόχο να δώσει ένα επιπλέον επιχείρημα στον διάλογο σχετικά με την ιδιωτικότητα στην ψηφιακή εποχή..

H καμπάνια αυτή έκανε διάσημο τον XVALA το 2011, όταν πλημμύρισε κυριολεκτικά τους δρόμους του Λος Άντζελες με τις ολόγυμνες φωτογραφίες της Scarlett Johansson, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία της σταρ με το logo της εκστρατείας του.

Εδώ κι επά χρόνια συγκεντρώνει φωτογραφίες σταρ, οι οποίες βρίσκονται στην πιο ευάλωτη και προσωπική τους στιγμή και κατέγραψαν οι κάμερες των παπαράτσι και τις οποίες θα εκθέσει σε συνδυασμό με αυτές που ο χάκερ διέρρευσε μέσω icloud στο ίντερνετ.

"Μοιραζόμαστε τις στιγμές μας με την τεχνολογία, αλλά όταν το κάνουμε, κάποιοι αποκτούν την πρόσβαση στην ιδιωιτκή μας ζωή", λέει ο XVALA.


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου