Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Αλλάχ-ου Άκμπαρ: και βιασμούς και εμπόριο λευκής σαρκός το ISIS!

Αλλάχ-ου Άκμπαρ: και βιασμούς και εμπόριο λευκής σαρκός το ISIS!

Στις 8 του Αυγούστου είχαμε δημοσιεύσει μια θλιβερή είδηση, που αφορούσε την ομαδική απαγωγή εκατοντάδων γυναικών Yazirdis από τους εγκληματίες του Ισλαμικού Κράτους. Οι πληροφορίες μιλάγανε για περίπου 300 γυναίκες, όλες κάτω των 35 ετών. Εκτός από όλα τα άλλα λοιπόν το Ισλαμικό Κράτος προχώρησε σε βιασμούς και εμπόριο λευκής σαρκός, όλα φυσικά στο όνομα του θεού τους και του Ισλάμ! Ότι έγκλημα πολέμου μπορούσαν να διαπράξουν αυτά τα όρθια γομάρια το έχουν διαπράξει..

Εκατοντάδες γυναίκες της θρησκευτικής μειονότητας των Yazidi πιάστηκαν αιχμάλωτες από αντάρτες του Ισλαμικού Κράτους, το γνωστό ISIS, σύμφωνα με αναφορές Ιρακινών αξιωματούχων. Ο Kamil Amin εκπρόσωπος τύπου του Ιρακινού Υπουργείου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δήλωσε ότι εκατοντάδες γυναίκες από τη θρησκευτική μειονότητα Yazidi πιάστηκαν αιχμάλωτες από τους φανατικούς ισλαμιστές. Σύμφωνα με τον Kamil Amin οι γυναίκες είναι κάτω των 35 ετών και κρατούνται σε ένα σχολείο στη Μοσούλη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ, η οποία είναι κάτω από τον έλεγχο του ΙΚ.

Δυστυχώς η τύχη που επιφύλασσαν σε αυτές τις γυναίκες οι εγκληματίες της ISIS ήταν πολύ σκληρή. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν τη δημοσιότητα από την σελίδα Liberal Demokrat Yazarlar στο Facebook 11/8/2014 οι γυναίκες αυτές βιάστηκαν από τα ισλαμοφασιστικά γουρούνια, βασανίστηκαν, κάποιες θάφτηκαν ζωντανές, ενώ κάποιες άλλες που θεωρήθηκαν "λάφυρα πολέμου" το σωτήριο έτος 2014... πουλήθηκαν σε άλλους Άραβες για να συνεχίσουν να ικανοποιούν τα βάναυσα ένστικτα άλλων πιστών έναντι 300 ή 400 δολαρίων η μία.. και όλα αυτά στο όνομα του θεού τους, καθώς ο θεός τους είναι μεγάλος, Αλλάχ ου Ακμπάρ...

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα Τουρκικά Νέα

Η φωτογραφία είναι από επιχείρηση εκκένωσης πολιορκημένων Yazirdi από τους Αμερικάνους και ρεπορτάζ του CNN


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου