Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Η ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Αυτή είναι η Τελευταία ΠΡΟΤΑΣΗ που Εξετάζει η Κυβέρνηση….ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΙΑ….

ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Η ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Αυτή είναι η Τελευταία ΠΡΟΤΑΣΗ που Εξετάζει η Κυβέρνηση….ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΙΑ….


4/8/2017

Η Κυβέρνηση έχει βάλει σκοπό (όπως ορίζει η Νέα Τάξη Πραγμάτων) να προχωρήσει πολύ σύντομα στην κατάργηση των μετρητών….

Ήδη βήμα βήμα (Capital Controls, POS, υποχρεωτικές κάρτες) οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που μας σώζουν προχωρούν τη διαδικασία….

Οι κυβερνώντες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HELLASFORCE, εξετάζουν πλέον ακόμα μια πρόταση, η οποία προέρχεται από την Αυσττραλία (!!!), έτσι ώστε να φέρουν ακόμα πιο κοντά την κοινωνία χωρίς χρήματα.

Η Task Force της «Μαύρης» Οικονομίας της Αυστραλίας έχει καταρτίσει έναν κατάλογο 35 προτάσεων «επικεντρωμένων στον καταναλωτή» για την εξάλειψη των μετρητών. – Ο Μάικλ Άντριου, ο επικεφαλής της ομάδας εργασίας, προτείνει nanochips των $ 50 και $ 100.

Σημειώνει πως έτσι η κυβέρνηση ξέρει πού είναι τα μετρητά και προχωρά ευκολότερα η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής (το… τυράκι). Τα μετρητά λήγουν μετά από καθορισμένο χρονικό διάστημα. – Τα υψηλής τεχνολογίας «νανο-τσιπ» θα εμφυτευτούν στα «εξαφανισμένα» (κρυμμένα κάτω από τα στρώματα) μετρητά σύμφωνα με το σχέδιο – Ο Άντριου πιστεύει ότι «οι καταναλωτές αποτελούν μέρος του προβλήματος». Θέλει να τιμωρήσει τους ανθρώπους που πληρώνουν σε μετρητά και δεν λαμβάνουν απόδειξη. – Αυτό το σκεπτικό και ο κατάλογος των 35 προτάσεων από τη μακρινή Αυστραλία βρίσκεται υπό συζήτηση στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία θέλει να επιβάλει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ελλάδα.

Μείνετε Συντονισμένοι

Περισσότερες Πληροφορίες Προσεχώς….

hellasforce.com


ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου