Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ...


Το τραβάνε για πόλεμο - Απίστευτο παρασκήνιο

Η σημερινή αποτυχημένη προσπάθεια δοκιμής πυρηνικού πυραύλου της Βόρειας Κορέας, δεν θα σταματήσει εδώ.

Κιμ Γιονγκ-Ουν αναμένεται να προχωρήσει άμεσα τα σχέδια για να πραγματοποιήσει νέα πυρηνική δοκιμή σε μόλις δέκα μέρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα!

Το απολυταρχικό καθεστώς άντεξε την…παγκόσμια κατακραυγή αλλά και ταπείνωση, καθώς ο πύραυλος ανατινάχθηκε «μέσα σε δευτερόλεπτα» από την έναρξη της δοκιμής και απ' ο,τι φαίνεται όχι τυχαία!

Ως απάντηση, η Βόρεια Κορέα αναμένεται να ξεκινήσει το μεγαλύτερο τεστ πυρηνικών πυραύλων, που έχει πραγματοποιήσει ποτέ στις 25 Απριλίου!

Σύμφωνα με λεγόμενα πολλών αξιωματούχων οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν ακόμα μία κυβερνοεπίθεση σαμποτάροντας έτσι την πυρηνική δοκιμή της Πιονγκγιανγκ.

Πριν από τρία χρόνια, ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα διέταξε αξιωματούχους του Πενταγώνου να εντείνουν στον κυβερνοχώρο τις ηλεκτρονικές επιθέσεις ενάντια στο πρόγραμμα πυραύλων της Βόρειας Κορέας με την ελπίδα να σαμποτάρουν εκτοξεύσεις δοκιμής μέσα σε δευτερόλεπτα από την εκκίνησή τους!

Σύντομα ένας μεγάλος αριθμός των στρατιωτικών τους πυραύλων άρχισε να εκρήγνυνται, να φεύγει εκτός πορείας, να αποσυντίθενται στον αέρα ή ακόμα και να πέφτει στην θάλασσα!

Οι χειριστές αυτών πιστεύουν ότι οι στοχευμένες επιθέσεις είναι αποτέλεσμα της βελτίωσης της αντιπυραυλικής άμυνας των ΗΠΑ, που θα καθυστερήσουν αρκετά χρόνια τη μέρα που η Βόρεια Κορέα θα είναι σε θέση να απειλήσει αμερικανικές πόλεις με πυρηνικά όπλα που βρίσκονται στην κορυφή διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων.

Όπως αναφέρει στη Sun ο Sir Malcolm Rifkind, πολύπειρος Βρετανός Αξιωματικός, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δημιουργούν «πόλεμο» στον κυβερνοχώρο για να αποτρέψουν τις δοκιμές πυραύλων και ότι υπάρχει «ισχυρή πεποίθηση» ότι το σημερινό γεγονός έχει γίνει έπειτα από εντολή Τραμπ…

Όπως όλα δείχνουν και οι δύο πλευρές φαίνονται αρκετά αποφασισμένες αν η κατάσταση φτάσει στα άκρα για έναν «all out war» όπως θα έλεγαν οι Αμερικάνοι.

Σε δέκα μέρες θα έχουμε σαφέστερες απαντήσεις...


ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου