Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ευχές από τον Stranger

Ευχές από τον Stranger


Πριν 2050 χρόνια ο Ιησούς δεν είχε γεννηθεί μες την συνείδησή μας και ίσως σε 100 χρόνια από σήμερα να υπάρχει μια ανθρωπότητα η οποία δεν τον θυμάται πια. (αν δεν βλέπεις το γιατί η το τρόπο δεν σου φταίω εγώ, το έχουν ξανακάνει, πάντα αυτό κάνουν ανάλογα τα άστρα)

Σε αυτά τα 2000 χρόνια λάβαμε την πληροφορία της αγάπης. της συμπόνοιας της ανιδιοτέλειας αλλά απ’ ότι δείχνει η ιστορία της ανθρωπότητας αυτήν την πληροφορία δεν την κάναμε κτήμα μας.

Αντίθετα με τα λόγια του Ιησού οι κρατούντες την εξουσία της πίστης φρόντισαν να δημιουργήσουν μια ανθρώπινη συνείδηση μπολιασμένη με ενοχικά σύνδρομα και φόβο για την ελευθερία

Φοβόμαστε να νιώσουμε ευτυχισμένοι, φοβόμαστε να είμαστε χαρούμενοι, νιώθουμε ενοχές αν κάτι όμορφο το έχουμε σε αφθονία, νοιώθουμε τύψεις για το σώμα μας και τον έρωτα ..

Νομίζουμε οτι μας λείπει η ευτυχία, ότι μας λείπει η Ελευθερία, ότι μας λείπει το όμορφο και η ξεγνοιασιά άλλα η αλήθεια είναι ότι μας εκπαίδευσαν να μη τα θέλουμε… να μας φοβίζουν.

Την ίδια στιγμή που το κοπάδι πλέον ανθρωπότητα επιλέγει γιορτές που το σύνδρομο πίστης δημιουργεί μέσα στις χιλιετίες ανάλογα την δική τους κρυφή πίστη.. την ίδια στιγμή λοιπόν που αφηνόμαστε να ενωθούμε με τους άλλους, να χαλαρώσουμε, να γελάσουμε και να γλεντήσουμε, ενώ θα έπρεπε να το κάνουμε αυτό κάθε στιγμή κάθε μέρα!! υπάρχουν άλλοι άνθρωποι οι οποίοι κοιμούνται σε σκηνές, άνθρωποι που έτρεξαν μακριά από έναν πόλεμο τον οποίο σε μερικά χρόνια από τώρα θα τον ονομάζουν ο πόλεμος της πίστης!

Στατιστικά η χώρα μας βρίσκεται στο παρά δύο για το δικό της τρομοκρατικό χτύπημα!!

Εύχομαι λοιπόν το 20 17 να μας θυμίσει με τον πιο ανώδυνο τρόπο το πόσο πολύ λάθος ήταν μέχρι σήμερα να μην νιώθουμε χαρά κάθε δευτερόλεπτο, να έχουμε ενοχές για τα θέλω μας, να νιώθουμε φόβο για το οτιδήποτε ζητά η καρδιά μας!

Εύχομαι αυτό που έρχεται να μας δώσει την ευκαιρία σε όλους να δούμε ξεκάθαρα ότι αυτή η ζωή είναι μια μεγάλη βόλτα την οποία πρέπει να την κάνεις να είναι ευχάριστη, να έχει άπλετο χαμόγελο και η αγάπη να είναι το εισιτήριο για περισσότερη χαρά!

Σε όποια πίστη δυνάστη και αν ανήκεις που σε έχει πείσει ότι αυτό που είναι μέσα τη συνείδηση σου είναι το μοναδικά σωστό.. Σου Εύχομαι χρόνια πολλά… και θέλω να στο πω σταράτα… Δεν με έμαθε κανένας Θεός να αγαπώ…το κάνω εκ φύσεως.. και είναι γαμάτη φάση… προσπάθησε το και θα γιατρέψεις το σύμπαν!!!

Stranger…


ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου