Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Xαμός στη Μόρια:Πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες

Xαμός στη Μόρια:Πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες


Εκρηξη στο hot spot της Μόριας στη Μυτιλήνη - πιθανότατα από γκαζάκι που έσκασε - προκάλεσε θύματα μεταξύ των μεταναστών και σοβαρά επεισόδια. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για μία γυναίκα και δύο παιδιά νεκρά και τουλάχιστον 8 τραυματίες.

Σύμφωνα με το emprosnet.gr η φωτιά που ξέσπασε, προκλήθηκε σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την Αστυνομία από έκρηξη σόμπας με υγραέριο ή από γκαζάκι. Μέχρι να διαπιστωθεί το πως και γιατί έγινε η έκρηξη – καθώς υπήρξαν φόβοι μέχρι και για ύπαρξη... βόμβας - προκλήθηκε μεγάλη ένταση, καθώς υπήρξαν σοβαρότατοι τραυματισμοί.



Από τη φωτιά που προκάλεσε η έκρηξη σε σκηνές, υπάρχουν και παιδιά που έχουν τραυματιστεί και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με την ΜΚΟ Proactiva Open Arms, η οποία δραστηριοποιείται στο νησί, έχουν επιβεβαιωθεί τρεις νεκροί: Μια γυναίκα και δύο παιδιά.








Η ΜΚΟ Platanos Refugee Solidarity Lesvos σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει:



Αλλες πληροφορίες του Lesvosnews μιλούν για μια γυναίκα νεκρή και ένα παιδί.



Αμέσως δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες πήγαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» αγωνιώντας για την πορεία της υγείας των ανθρώπων που έχουν τραυματιστεί σοβαρά από την έκρηξη που προκλήθηκε από σόμπα υγραερίου ή από γκαζάκι.

Δυστυχώς, όπως αναφέρει το emprosnet.gr κατέληξε στο νοσοκομείο πριν από λίγη ώρα μία γυναίκα που βρισκόταν στη σκηνή που τυλίχτηκε στις φλόγες από την έκρηξη αλλά και ένα μικρό παιδί, που άφησε την τελευταία του πνοή στην μονάδα εντατικής θεραπείας.



ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου