Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Ομπάμα, Χίλαρυ και Τραμπ προς ΔΝΤ>Εγκαταλείψτε τους Ελληνες, θα τους σώσει ο Πούτιν!!

Ομπάμα, Χίλαρυ και Τραμπ προς ΔΝΤ>Εγκαταλείψτε τους Ελληνες, θα τους σώσει ο Πούτιν!!


Πανικόβλητος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανακάλυπτε ότι έχανε και τον προτολευταίο τελευταίο “σύμμαχο” (ο τελευταίος είναι οι Γάλλοι που τούς έχουμε δώσει -Ελλάδα και Κύπρος- ένα σκασμό δις για εξοπλιστικά) της ελληνικής κυβέρνησης, τον Αμερικανό ομόλογό του (που κατάντησε ο δυστυχής να έχει ομόλογο τον Ευκλείδη) Τζακ Λιου. Ο Τσακαλώτος θεωρεί ότι ο Σόιμπλε έπεισε τους Αμερικανούς να δώσουν μια κλωτσιά στην Ελλάδα γι΄αυτό και προσέβαλε τον Γερμανό αποκαλώντας τον πανούργο στο Bloomberg.

-Φύγετε τώρα από το ελληνικό πρόγραμμα. Εγκαταλείψτε τους Ελληνες!…

Αυτή είναι πλέον η γραμμή που δίνουν τα επιτελεία Ομπάμα, Χίλαρυ και Τράμπ στην Κριστίν Λαγκάρντ. Στην ίδια γραμμή φυσικά και η Γερμανία που συμμετέχει στο ΔΝΤ.

Την αποκάλυψη-βόμβα κάνει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο δύο πηγές που έχουν άμεση γνώση των σχετικών διαπραγματεύσεων. Το ΔΝΤ δεν θα ξαναβάλει λεφτά στην Ελλάδα και θα έχει έναν ρόλο συμβουλευτικό-της πλάκας. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να ξεχάσει την όποια αναδιάρθρωση του χρέους.

Γιατί κατέληξαν οι Αμερικανοί σ΄αυτή την απόφαση; Απλά γιατί δεν εμπιστεύονται τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του. Επειδή είναι καχύποπτοι για τις στενές σχέσεις Τσίπρα-Παυλόπουλου-Καραμανλή με τους Ρώσους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του“Κουρδιστού Πορτοκαλιού” η Αμερικανική πλευρά έχει ενοχληθεί και από την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης που εμπλέκει τον πρώην υπουργό Μιχάλη Καρχιμάκη στις υποκλοπές του αεικίνητου Καραμανλή. Η αμερικανική πλευρά θεωρεί ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει περάσει-μέσω του Παυλόπουλου-στον έλεγχο του Πούτιν.



Και γιατί ανακαλύπτουν πως τα δάνεια του ταμείου καταλήγουν-μέσω τραπεζών- στα χέρια των νέων Ελλήνων καναλαρχών.

–Η ελληνική οικονομία δεν σώζεται και η Ελλάδα είναι ένα βαθιά διεφθαρμένο κράτος…

Σ΄αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει οι ΗΠΑ.

Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” με συνεχή ρεπορτάζ του όλο αυτό το διάστημα εξηγεί στους αναγνώστες του:

Γιατί οι Αμερικανοί ξηλώνουν τον Τσίπρα>Το MEGA, η GOLDMAN SACHS και ο Πούτιν





Kαι τώρα ένα ρεπορτάζ για μεγάλα παιδιά. Ο Τσίπρας, ο Παππάς και ο Καμμένος θα κλείσουν λένε το Mega! To άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Θα κλείσουν λένε το MEGA και θα ανοίξουν κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Αυτές τις σκέψεις έκανε ο Νίκος Παππάς στην διάρκεια των περιπάτων του στο Central Park κι ενώ ξοπίσω του ντυμένη Μαίρυλιν Μονρόε τον παρακολουθούσε νεαρή μαθήτρια της Σχολής του Σταμάτη Μαλέλη.

Γράφει ο Ian Ford



Πριν καν ολοκληρώσει τις σκέψεις του συνελήφθη στην Αθήνα ο φιλορώσος εφοπλιστής Γιάννης Καραγεώργης με διεθνές ένταλμα των Ολλανδικών Αρχών οι οποίες τον κυνηγάνε για απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση. Ο εφοπλιστής Καραγεώργης ήθελε να γίνει καναλάρχης και ήταν φίλος της μισής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ηταν επίσης φίλος του Ρώσου κροίσου Konstantin Malofeev ο οποίος είχε μπει σε λίστα ταξιδιωτικού περιορισμού στην ΕΕ λόγω Ουκρανίας. Καθώς λοιπόν στον Malofeev απαγορευόταν η είσοδος στην Ελλάδα, ο μόνος τρόπος για να παντρέψει τον έλληνα φίλο του (Γιάννη Καραγεώργη) ήταν να μεταφερθεί ο γάμος στη Μόσχα. Όπερ και εγένετο.

Ο Γιάννης Καραγεώργης λοιπόν που δήλωνε εφοπλιστής και φίλος του Ρώσου κροίσουKonstantin Malofeev είχε λάβει διαβεβαιώσεις από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι θα γίνει καναλάρχης. Ο Konstantin Malofeev είναι ολιγάρχης του Θεού, δηλαδή του Πούτιν. Σε καμμία περίπτωση δεν λέμε ότι ήταν ταμίας του Πούτιν.


Konstantin Malofeev & Γιάννης Καραγιώργης

Πριν εκλεγεί ο Τσίπρας στην ηγεσία της χώρας με την ίδια ευκολία που έταζε εντός της χώρας τα πάντα στους πάντες με τη φόρα που είχε πάρει επιχείρησε να κάνει κάτι αντίστοιχο με τους ξένους ηγέτες. Στο μεταξύ επειδή ο Γιώργος Κουρής του έλεγε συχνά ότι είναι ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου, ο Αλέξης Τσίπρας το πίστεψε και άρχισε να σκάβει το λάκο του. Επηρεασμένος από το δίδυμο Καραμανλή-Πάκη έδειξειδιαίτερη αδυναμία στη Ρωσία, τον Πούτιν και τους ανθρώπους του-πράκτορές του στην Ελλάδα.



Αρχικά το lobby του Κλίντον επηρεασμένο από τα καλά λόγια της (χορηγού) Γιάννας Αγγελοπούλου υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα με τιμές στις ΗΠΑ. Τον έβγαλε μάλιστα και στην τηλεόραση για να τον γνωρίσουν Αμερικανοί επενδυτές που μετά βίας κρατιούνται ώστε να μην συρρεύσουν κατά χιλιάδες να επενδύσουν στην Ελλάδα.



Στους περισσότερους ξένους ηγέτες ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε κατ΄ιδίαν ότι τον πολεμούν οι Ελληνες ολιγάρχες και η διαπλοκή. Δήλωνε επίσης αποφασισμένος να πατάξει την διαπλοκή και τους ολιγάρχες. Οι Ελληνες ολιγάρχες είναι στην πλειοψηφία τους πράκτορες των Αμερικανών, των Ρώσων, των Γερμανών, των Γάλλων, των Ισραηλινών, των Παλαιστινίων, των Κινέζων και πάει λέγοντας. Ο Τσίπρας τους διαβεβαίωνε λοιπόν ότι θα “καθαρίσει” τους πράκτορές τους!!!

Αυτοί τον άφηναν να δουν ως που μπορεί να φθάσει. Ηταν συγκαταβατικοί μαζί του και τον χτυπούσαν φιλικά στην πλάτη ώστε να του δώσουν κουράγιο στην μάχη κατά της διαπλοκής. Στο μεταξύ οι μυστικές υπηρεσίες τους σάρωναν τα πάντα και τους πάντες στην κυβέρνηση. Δεν άργησαν λοιπόν να διαπιστώσουν ότι ο Τσίπρας ήθελε απλά να αντικαταστήσει τους δικούς τους πράκτορες-νταβατζήδες με δικούς του κατ΄εξοχήν φιλορώσους και φιλογερμανούς. Αρχικά δεν πίστευαν ότι ο Τσίπρας έχει τόσο θράσος ώστε να τους δουλεύει. Οταν το διαπίστωσαν φώναξαν το Ιππικό και άρχισε το άγριο ξύλο και το ξήλωμα της κυβέρνησης Τσίπρα. Τώρα βρισκόμαστε στο αρχικό στάδιο του ξηλώματος το οποίο θα έχει σπαρταριστή συνέχεια. Ο Τσίπρας λοιπόν επέλεξε με κάπως ατσούμπαλο τρόπο να παίξει με τους Ρώσους και τους Γερμανούς παρότι οι Αμερικανοί αρχικά στήριζαν την κυβέρνησή του.

Η “εξαφάνιση” της Γιάννας Αγγελοπούλου από το προσκήνιο ήταν η πρώτη ένδειξη ότι οι Αμερικανοί αποχαιρετούν τον Αλέξη. Θα κυλούσε πολύ νερό, πολύς Πούτιν και πολύ γλείψιμο στην Μέρκελ ώσπου οι Αμερικανοί να τα πάρουν εντελώς στο κρανίο και να αποφασίσουν να ξηλώσουν την κυβέρνηση Τσίπρα στέλνοντας παράλληλα και μερικά ηχηρά μηνύματα στην Μέρκελ για το ποιος είναι το Αφεντικό: Θανάσιμο πρόστιμο σε VW και Deutsche Bank καθώς και ένα ξεγυριστό Brexit.


H Mέρκελ πήρε το μάθημά της και άρχισε να κάθεται στα μετόπισθεν-ακόμη και στις οικογενειακές φωτογραφίες των ηγετών. Ο Τσίπρας συνέχιζε τα αεροπλανικά κόλπα με το τηλεδιαγωνισμό-παρωδία, τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα και τα κολλητιλίκια με τον Ιβάν- έναν ακόμη φίλο του Πούτιν.

Η απάντηση των Αμερικανών ήταν η αποχώρηση μέχρι νεωτέρας του ΔΝΤ από το πρόγραμμα και οι πολεμικές ανακοινώσεις του Ερντογάν.




O Tσίπρας θέλει λέει να δώσει άδεια στον Ιβαν τον τρομερό για να κάνει κανάλι με κεντρική παρουσιάστρια την Λουντμίνοβα. Ο Τσίπρας έχει μια ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Ο Τσίπρας λοιπόν έκανε διαγωνισμό για να κλείσει το MEGA.

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2016 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ανακοίνωσε την μετοχική σύνθεση όλων των καναλιών και ανάμεσά τους κι εκείνη του Mega.



Αντιγράφουμε την μετοχική σύνθεση του Mega-δώστε βάση, τα καλύτερα έρχονται:

Στο Mega Channel, συμμετέχουν ο Πήγασος με 32,73%, ο ΔΟΛ με 22,11%, η Benbay του Β. Ρέστη με 3,19%, η EOK EQUITY LIMITED με 1,32%, η SARAN HOLDINGS με 2,81%, η GS ΒΑΝΚ με 4,80%, η HSBC PRIVATE BANK με 4,88%, η MOONGOLD INVESTMENTS LIMITED με 3,32%, η GOODLASS INVESTMENTS LIMITED με 3,26%, η BALTAZI INVESTMENTS LIMITD με 3,26%, η OPALTON INVESTMENTS LIMITED με 3,26%, η PRIME APPLICATIONS με 2,68%, η ELKIN HOLDINGS με 2,33%, η ASCOPE TRADING LTD με 1,55%, η CYRENIA ENTERPRISES με 1,02%, η LAGAN ENTERPRISES με 1,02%, η TONE BUSINESS με 1,02%, η VALENS TRADING με 1,02% και η WAKO INVESTMENTS με 1,04%.

Aυτοί είναι οι μέτοχοι του MEGA όπως τους δίνει το διαβόητο ΕΣΡ (στο ΕΣΡ είναι κότες λυράτες αλλά και ο Παππάς πλέον είναι στον αέρα). Στην μετοχική σύνθεση όπως θα δεις αγαπητέ οξυδερκή αναγνώστη συμμετέχει GS BANK-όπως την αποκαλεί το EΣΡ-γι’ αυτό είναι κότες λυράτες.Οι εγχώριοι κατσιαπλιάδες, αγαπητέ οξυδερκή αναγνώστη μου, δεν τολμούν να διατυπώσουν ολόκληρο το όνομα της GOLDMAN SACHS (αυτή προσπαθούν να κρύψουν πίσω από τα αρχικά GS) η οποία συμμετέχει με 4,80% στο MEGA!!!

O Τσίπας, ο Παππάς και ο Καμμένος λοιπόν θέλουν να κλείσουν το κανάλι της GOLDMAN SACHS για να κάνει κανάλι ο Καλογρίτσας (κουμπάρος του Σπίρτζη), ο Ιβάν Σαββίδης (φίλος του Πούτιν) και ο Καραγεώρης (φίλος του Πούτιν δια μέσω Malofeev). Ε, αυτοί οι πούστηδες οι Συριζαίοι δεν παίζονται. Είναι κάτι ανάμεσα σε τρολ και κατσιαπλιάδες.

Τους πήραν λοιπόν χαμπάρι οι Αμερικανοί και άρχισε το άγριο ξύλο που είναι πιθανόν να μας κοστίσει ακριβά-έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Οι Αμερικανοί έκλεισαν το μάτι στον Ερντογάν και ο Ερντογάν έκανε την πιο επιθετική κίνηση πριν πατήσει το κουμπί του πολέμου κατά της Ελλάδας: Αμφισβήτησε την Συνθήκη της Λωζάνης με την άδεια των Αμερικανών οι οποίοι ακόμη και δεν έχουν κάνει ουδεμία δήλωση επί του θέματος.



Για όσους γνωρίζουν πως δουλεύουν οι Αμερικανοί το να σπεύσουν ο Καμμένος, ο Τσίπρας, ο Πάκης και ο Καραμανλής γονυπετείς στην πρεσβεία των ΗΠΑ, με τον ΣΚΑΙ να μεταδίδει live την διαδρομή, είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν πριν παραιτηθούν ώστε να γίνει Οικουμενική και όλα μαζί τα πολιτικά σούργελα που διαθέτει η χώρα να σπεύσουν στις ΗΠΑ και να ζητήσουν συγνώμη από τον κάθε Αμερικανό πολίτη για την αυθάδεια της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου. Αλλά ακόμη κι αυτή η συγνώμη δεν είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι αρκετή για να γλιτώσουμε μια νέα εθνική τραγωδία σαν κι αυτή της Κύπρου.

Ο ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΝΙΚΗΣΕ ΞΑΝΑ




Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε διασκέδαζε με την ψυχή του τις πιέσεις του Αμερικανού υπ. Εξωτερικών Τζακ Λιου για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και τη δήλωση της Λαγκάρντ για την ανάγκη να γίνει βιώσιμο το ελληνικό χρέος. Αυτή τη φορά φόντο της περιφερόμενης ελληνικής κωμικοτραγωδίας ήταν η Ετήσια Σύνοδος του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσινγκτον.

Aπό τον Ian Ford



Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών σχεδόν αδιαφορούσε για τις υποδείξεις του Λιου. O Αμερικανός σε 3 μήνες θα βρίσκεται σε άλλο πόστο μια και μεσολαβούν οι προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου. Για τον Σόιμπλε ο Λιου είναι ήδη αόρατος, όσο για την Λαγκάρντ γνωρίζει την βαθιά αποστροφή της Γαλλίδας για την ελληνική κυβέρνηση μετά τις υποκλοπές του Χίλτον. O Σόιμπλε έχει ήδη διαγράψει από τις σημειώσεις του την κυβέρνηση Τσίπρα.

Πριν πετάξει για την Ουάσινγκτον συνομιλώντας με Γερμανούς δημοσιογράφους τους έλεγε χαρακτηριστικά:

–Δεν θα βάλω τα χέρια μου σε έναν σάκο με οχιές, ειδικά τώρα που τα ψωμιά της κυβέρνησης Τσίπρα έχουν τελειώσει…Οσο για τους Αμερικανούς έχουν εκλογές. Θα συνομιλήσω μαζί τους όταν εκλέξουν νέο υπ. Οικονομικών, ο Λιου μού είναι αόρατος…


O ίδιος στις επίσημες δηλώσεις του από την Oυάσινγκτον θα πει:

-Η πολλή ασχολία με την κατάσταση του ελληνικού χρέους παραπλανά τον ελληνικό λαό να νομίζει ότι δεν χρειάζεται να θεσπιστούν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Μιλώντας σε πάνελ είπε ότι η χώρα χρηματοδοτείται για μία δεκαετία και πως το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το χρέος. “Το πρόβλημα είναι να κερδίσει-όχι να ανακτήσει-την ανταγωνιστικότητα”. Η Ελλάδα μπορεί να το κάνει αυτό “με την οικοδόμηση μίας διακυβέρνησης για την παγκοσμιοποιημένη οικονομία και με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Η εστίαση στο χρέος “παραπλανά τον (ελληνικό) λαό. Πρέπει να κάνουν αυτό που χρειάζεται”.


Στην φωτό στιγμιότυπο από την ελληνική εκδοχή της διακυβέρνησης για την παγκοσμιοποιημένη οικονομία

Ο Σόιμπλε δεν έχει λόγους να ανησυχεί μια και μεθοδικά ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα στο Λευκό Οίκο. Μέσα του είναι σχεδόν σίγουρος ότι νικητής των εκλογών θα είναι ο Ντόναλντ Τράμπ και μάλιστα με διαφορά.
Ο γιος Γερμανών μεταναστών (οι οποίοι μεγαλούργησαν χάρη στο γερμανικό τραπεζικό κολοσσό της Deutsche Bank που είναι εδώ και πολλά χρόνια ο σημαντικότερος χρηματοδότης των επιχειρηματικών και επενδυτικών τους δραστηριοτήτων) στις ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Ο Σόιμπλε αδημονεί για την στιγμή που ένας “Γερμανός” θα βρεθεί στον Λευκό Οίκο. Και έχει τους λόγους του. Ενας απ΄αυτούς είναι η κοινή τους απέχθεια για την Ανγκελα Μέρκελ. Ο Σόιμπλε βιάζεται πλέον να την διαδεχθεί και με ικανοποίηση ακούει τον Τραμπ να την αποκαλεί «αφελή σοσιαλίστρια παλαιάς κοπής».

Ο Τραμπ έχει χαρακτηρίσει καταστροφική, για την Γερμανία, την πολιτική της Μέρκελ για τους πρόσφυγες, ενώ όταν η Κλίντον πρότεινε να δεχτούν οι ΗΠΑ, περισσότερους πρόσφυγες από τη Συρία, εκείνος την αποκάλεσε «Άνγκελα Μέρκελ των ΗΠΑ». 

Οι επιτελείς του Σόιμπλε βρίσκονται ήδη σε ανοιχτή γραμμή με τους συμβούλους του Ντόναλντ Τραμπ όπως o Sam Clovis (στη φωτό δίπλα στον Τραμπ) ενώ και ο ίδιος ο Σόιμπλε με την πολύτιμη συμβολή του Συνδέσμου Γερμανών Βιομηχάνων έχει στην διάθεσή του έναν πλήρη φάκελο της επιχειρηματικής διαδρομής της οικογένειας Τραμπ.


Ο παππούς του Donald Trump γεννήθηκε στη Γερμανία και μετανάστευσε στην Βόρεια Αμερική το 1885 στην ηλικία των 16. Ασχολήθηκε με τις κατασκευές από πολύ νωρίς. Μετακόμισε στο Σιάτλ όπου έτρεξε εστιατόρια πριν μεταβεί στον Καναδά για να ανοίξει ξενοδοχείο αλλά και εστιατόριο. Το 1927 ο Fred Trump ίδρυσε την εταιραία real estate Elizabeth Trump & Son Co. η οποία θα γινόταν στην συνέχεια ο The Trump Organization (VIDEO).





Ο Οργανισμός Trump, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times ξεκίνησε την κατασκευή κατοικιών στο Κουίνς, της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια κατασκεύασε στρατώνες και διαμερίσματα για το προσωπικό του Ναυτικού των ΗΠΑ κατά μήκος της ανατολικής ακτής στη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Ο γιος Donald Trump προσχώρησε στην εταιρεία το 1968, όταν ήταν 22 ετών.«Ήταν καλό για μένα,” θα πει στους Times. “Παρότι ο πατέρας μου θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστής μου στις κατασκευές με άφησε να κάνω μόνος μου δουλειές στην περιοχή του Μανχάταν….”

Ο πατέρας του Trump σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε εμπλοκή με το υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ γιατί η εταιρεία του δεν νοίκιαζε διαμερίσματα στους μαύρους. Τελικά πέτυχε να υπάρξει ένας συμβιβασμός μάλλον προς όφελός του. Ο μπαμπάς Fred Trump πέθανε το 1999 στην ηλικία των 93 ετών. O γιος συνέχισε τις κατασκευές με τους εντυπωσιακούς ουρανοξύστες και τα καζίνο.

Η μητέρα του Donald Trump, Mary Anne MacLeod-(photo), κατάγονταν από την δυτική ακτή της Σκωτίας από την περιοχή Hebridean του νησιού του Lewis. Γνωρίστηκε με τον Fred Trump στην διάρκεια ενός ταξιδιού της στις ΗΠΑ.


Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ

Με το διεισδυτικό του βλέμμα αλλά και υποβασταζόμενος ο εκδότης περνούσε το κατώφλι της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα από την είσοδο της οδού Κόκκαλη.

Θα παρέμεινε τουλάχιστο 2 ώρες στα έγκατα της Πρεσβείας για να εξέλθει στην συνέχεια καθώς έπεφτε το σούροπο στην πλατεία Μαβίλη, την αγαπημένη πλατεία των πρακτόρων πασών των μυστικών υπηρεσιών.

Από τον Ian Ford

Μετά το ραντεβού με τον αρμόδιο υφυπουργό (πρώην στενό συνεργάτη του αποθανόντα Χόλμπρουκ) που βρισκόταν ανεπίσημα στην Αθήνα είχε στο μυαλό του ένα χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων και μια βεβαιότητα: Oι Αμερικανοί έχουν διαγράψει πλέον την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Την θεωρούν αναξιόπιστη και κυρίως επικίνδυνη τόσο για το τρέχον πρόγραμμα, όσο και για κάθε είδους συμφωνία.

Εκτιμούν πως η ιδανική λύση σ΄αυτή την συγκυρία είναι η Οικουμενική κυβέρνηση.

Είχαν “μετρήσει” τα στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης και τα βρίσκουν πλέον ανεπαρκή για κάθε είδους συμφωνία. Η άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από τα πάρε-δώσε της κυβέρνησης Τσίπρα με τους Ρώσους και τους εν Ελλάδι πράκτορες της Ρωσίας.

Δεν μπορούν μάλιστα να εξηγήσουν αυτή την φιλoρωσική στάση του Τσίπρα καθότι εκτιμούν ότι ιστορικά η Ρωσία ποτέ δεν βοήθησε την Ελλάδα και την Κύπρο στην πράξη. Οι δυσαρεστημένοι Αμερικανοί αξιωματούχοι υπενθυμίζουν την στάση του πρώην Προέδρου Μπίλ Κλίντον ο οποίος αποσόβησε μια ελληνοτουρκική σύρραξη με αφορμή τα Ιμια.

-Προφανώς οι ιδεοληπτικοί ηγέτες της Αριστεράς δεν διαθέτουν αντικειμενική ιστορική μνήμη…

σχολίαζαν οι συνεργάτες του Αμερικανού υφυπουργού.

20 χιλιόμετρα μακριά από την Πρεσβεία των ΗΠΑ ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς θα συναντούσε ένα πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με ισχυρές προσβάσεις σε ένα τμήμα του αμερικανικού κατεστημένου, το οποίο τον θεωρεί αξιόπιστο συνομιλητή.

Στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη είχαν γίνει συστάσεις να αποσυρθεί την κατάλληλη χρονική στιγμή ώστε να μην υποστεί την φθορά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στην κυβέρνηση δεν επρόκειτο να λάβει χώρα ο διαγωνισμός-παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο Γαβριήλ και ο Νίκος που είναι και γείτονες στην Νέα Σμύρνη συναντήθηκαν στον Αθλητικό Ομιλο της ιστορικής συνοικίας της Αθήνας και συζήτησαν για αρκετή ώρα όπως απεκάλυψε ο Βηματοδότης.

Την συνάντηση έσπευσε να διαψεύσει ανεπιτυχώς ο Θοδωρής Μιχόπουλος, ο οποίος δεν κατάφερε να διατηρήσει ανοιχτό ούτε κι αυτό το STAR tsanele που τροφοδότησε με σεβάσμιους μισθούς τον οικογενειακό προυπολογισμό.

Η επιστροφή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη είναι ίσως το τελευταίο χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ για να κερδίσει χρόνο στην εξουσία.

Μόνο που ο Σακελλαρίδης δεν θα επιστρέψει χωρίς την σύμφωνη γνώμη ισχυρών παραγόντων των ΗΠΑ αλλά και της οικογένειας Αγγελοπούλου που διατηρεί πάντα πρόσβαση στην οικογένεια Κλίντον.

Ο Τσίπρας έχει ανάγκη την παρουσία Σακελλαρίδη σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εξευμενίσει τους Αμερικανούς και να δείξει λιγότερο φιλορώσος.

Μάλιστα η επιστροφή Σακελλαρίδη θα μπορούσε να ταυτισθεί με την εκ νέου προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και φυσικά με την παραμονή του Mega σε λειτουργία-εδώ όπου η σύζυγος του Γαβριήλ εργάζονταν σαν πολιτική συντάκτρια ώσπου γνώρισε τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο και αμφότεροι παραδόθηκαν στα φτερά του έρωτα.

Οι Αμερικανοί λοιπόν πολύ δύσκολα θα δώσουν το ok στην επιστροφή Σακελλαρίδη ειδικά σε μια χρονική στιγμή που τα ενημερωτικά σημειώματα τα οποία λαμβάνει η Πρεσβεία των ΗΠΑ από Ελληνες μηντιάρχες, τραπεζίτες και επιχειρηματίες που εμπιστεύεται κάνουν λόγο για άτσαλη στροφή της κυβέρνησης Τσίπρα στην στήριξη ρωσικών και γερμανικών συμφερόντων σε βάρος των Αμερικανικών συμφερόντων.

Ανάμεσα στα σημειώματα που έλαβε η Πρεσβεία ήταν και κάποιο που έκανε λόγο για την στενή σχέση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ.

Διαμορφώνεται λοιπόν ένα κλίμα που θα οδηγήσει σε “βίαιες” εξελίξεις.

-Το τοπίο θα είναι αγνώριστο στα μέσα Ιανουαρίου του 2017…

υπογραμμίζουν οι μυημένοι….


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου